Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

11.kolo, Jihočeský | Prachatice | III. třída, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbytiny vyloupily Vlachovo Březí


Branky


12

Poslední kolo okresní soutěže na Prachaticku svedlo k souboji týmy Vlachova Březí a Zbytin.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté za tři

Zápas začali v lepším rozpoložení domácí, kteří se dostali navíc po jedenácti minutách hry do vedení, když přímý kop proměnil Václav Pěsta. Hosté ale bojovali a vyrovnání přišlo z kopaček Lukáše Pivoňky přesně po půl hodině hry. Domácí ale chtěli vedení do konce poločasu zpět a to se jim podařilo ve 44. minutě, kdy brankáře Sochu překonal nikým nehlídaný Luboš Řezník.

Druhý poločas ale přinesl rychlé vyrovnání a po dvou minutách hry svítilo díky brance Kristiána Hettnera na světelné tabuli skóre 2-2. To vydrželo na hřišti ve Vlachově Březí až do samého závěru utkání, než přišla 89. minuta, ve které domácí obrana neubránila Lukáše Pivoňku, jehož druhý gól v utkání přinesl tři body hostujícím Zbytinám. Zápas tak nakonec přinesl výsledek 2-3 z pohledu Vlachova Březí, které určitě chtělo pomýšlet na lepší vzpomínky z tohoto zápasu.



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí B
FB FCVB: B tým v posledním kole přivítal v domácím utkání Zbytiny, které chtěli kluci porazit. První poločas byl z naší strany lepší a do vedení jsme se dostali už v 11. minutě zásluhou Václava Pešty. Hosté sice dokázali srovnat, ale poločasové vedení vrátil na domácí stranu Luboš Řezník. Druhý poločas se ale trefovali pouze hosté, kteří nejprve dvě minuty po začátku srovnali a následně minutu před koncem ukradli všechny body sebou do Zbytin. Béčko tak zakončilo podzim porážkou a na jaře budou chtít kluci určitě předvádět lepší hru, než na podzim.




Sestavy


FC Vlachovo Březí B
J. Kouba [-] - L. Majer [-] , J. Lácha [-] , J. Pešek [-] , F. Šťoural [-] , V. Le [-] , J. Noha [-] , V. Kautman [-] , V. Pěsta [-] , P. Dejmek [-] , P. Jehlík [-]

TJ Zbytiny
P. Socha [-] - . Hudák [-] , P. Gášpar [-] - J. Motyčák [-] , V. Šnajdr [-] , M. Balica [-] , P. Hábich [-] - J. Kazar [-] - P. Lebeda [-] , M. Zlomek [-] , K. Hettner [-]

ŽK: 55. L. Majer , 80. P. Dejmek - 42. P. Hábich .
Hráči zápasu: L. Pivoňka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sýkora Pavol - DATSENKO Mykhailo, KAUTMAN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí jsou favorit a svou roli splní.

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Roman Bartůněk
Tip experta: výhra domácích

I přes to, že hraje naše áčko a někteří kluci, včetně mě, nebudou hrát, tak věřím ve tři body. Výsledek 3:1 by mě potěšil. Gólově se za domácí prosadí Lauda a Štoural.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 20:59
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 18:58

Tip: výhra domácích