1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:30

8.kolo, Jihočeský | Prachatice | III. třída, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strunkovice vyloupily Svatou Maří


Branky


13

Svatá Maří dokázala v prvním kole stáhnout už skoro prohraný duel ve Strunkovicích a osmé kolo nabídlo reparát tohoto souboje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výhra z venku

Úvodní minuty patřili hostujícímu týmu, který dokázal už po pár minutách hry zahrozit díky pokusu Šabršuli, který ale hlavičkou nerozvlnil síť. To další pokus, konkrétně dalekonosná rána Trněného, už nadělala domácímu brankáři hodně práce. Když se tyto dvě šance Blaníku neujali, tak zahrozili také domácí. Potůček sice ještě svůj pokus neproměnil, ale následná střela Šimona Košnáře už po teči skončila v hostující sítí. Domácí vedoucí branka ze 17. minuty nabídka a Vondrášek mohl hned přidat druhý přesný zásah, ale jeho lob v brance, ke štěstí Strunkovic, neskončil. Hosté se hnali do konce poločasu za vyrovnáním a toho se nakonec dočkali v samotném závěru poločasu, kdy míč propadl domácí obranou a volný Stanislav Pelech neměl se zakončením žádný problém. 

Aktivní fotbal pokračoval i poločasové přestávce a domácí si po hodině hry mohlo vzít vedení zpět. Šermovanou ve vápně Blaníku zvládli lépe domácí a z ničeho nic letící balón na Kašpara už viděla většina diváků v síti. Hostující brankář ale předvedl fantastický zákrok a udržel skóre na stavu 1-1. Následně po této velké akci zahrozili i hosté, ale únik Šabršuli přečetl skvělé brankář Adamík, který ale v 76. minutě už kapituloval po rohovém kopu a nádherné hlavičce Michala Jílka. Tempo zápasu neupadalo a oba týmy si dal vytvářely gólové příležitosti. Branku nakonec fanoušci ještě jednu viděli, ale díky odpískánému faulu nemohla být Strunkovicím přičtena. Blaník ale i přes tuto skutečnost dokázal Svatou Maří vyloupit a připsal si tak tři důležité body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice B
Miroslav Turek - trenér: Dopředu jsme věděli o nějakých absencích, ale v pátek to začalo naplno, když se omluvila hned trojice hráčů. Ze čtyř středních záložníků nebyl ani jeden. K tomu v sobotu ráno klíčového obránce Romana Kašpara sundala viroza. Takže hned 8 absencí, z toho drtivá většina ze základu. Na poslední chvíli nám jel pomoci Honza Šabršula, který hrál po roce a moc mu děkujeme. Řekli jsme si, že to musíme nějak zvládnout. Tento stav nebyl poprvé a vždy náš to ve finále semknulo a dopadlo dobře. Jen pro mě to je už hodně unavující, protože člověk řeší den před zápasem, aby nás bylo aspoň 11 a to včetně nás obou hrajících trenérů. Zápas jsme nakonec zvládli dobře a i proti dobrému soupeři si vytvořili dost šancí. Všichni to poctivě odmakali a co prošlo na bránu to měl s přehledem Adam Kašpar. V obraně naskočil brankář Luďa Trněný, který to zvládl skvěle a výborně ubránil jednoho z nejlepších hráčů v soutěži Vondráška. Pochválit ovšem musím opravdu všechny, protože tři body jsou hlavně díky výbornému týmovému výkonu. Máří má hodně šikovné fotbalisty a vyhrát na jejím hřišti není nic častého a jednoduchého. Příští víkend už snad budeme v kompletní sestavě, ale nechci nic zakřiknout. Určitě ale navážeme na toto vítězství.



Sestavy


SK Svatá Maří Magdaléna
D. Adamík [-] - T. Hošek [-] , V. Vondrášek [-] , S. Trojan [-] , T. Hubáček [-] , F. Potůček [-] , Š. Košnař [-] , F. Topka [-] , M. Řežáb [-] , V. Důra [-] , J. Janda [-]

TJ Blaník Strunkovice B
A. Kašpar [-] - M. Richter [-] , R. Landgráf [-] , J. Šabršula [-] , M. Kochma [-] , J. Šabršula [-] , J. Kureš [-] , S. Pelech [-] , R. Žurek [-] , M. Kašpar [-] , M. Jílek [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOBLÍŽEK Karel - CHVÁL Vlastimil (N), BENEŠ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 08:57

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 09:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 20:34
Václav Plachta

Expert: Roman Kašpar
Tip experta: výhra hostů

V Máří to budeme mít těžký, ale věřím, že zvítězíme 1:3

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 20:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 12:49

Tip: výhra domácích

Šlágr kola zvládnou na svém hřišti lépe hoši od Mářského vrchu.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 05:54
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 20:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:25

Tip: výhra domácích