R. Bartůněk 38. (p.)
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

7.kolo, Jihočeský | Prachatice | III. třída, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Dub


Branky


38. R. Bartůněk (p.) - 44. P. Friš , 50. P. Friš , 90. P. Friš , 92. P. Friš
13

Jediným nedělním duelem okresní soutěže na Prachaticku se odehrál ve Vlachově Březí, kam vyrazil úhlavní rival z Dubu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj!

Bojovné utkání od prvních minut nabízelo mnoho dobrých šancí, které ale nebyly dlouho využívány. Domácí nákopy za hostující obranu sbíral zkušený brankář Václav Novák a na druhé straně si ostříleného hráče Pavla Friše hlídalo hned duo obránců ve žlutých dresech. První branky se tak diváci dočkali až ve 38. minutě, kdy sudí Antoš nařídil po zákroku Nováka na Jehlíka pokutový kop, který bezpečně na druhou stranu, než směřoval brankář, proměnil Roman Bartůněk. Vedení ale domácím nevydrželo ani do poločasu, neboť odražený míč se ve vápně dostal až k Pavlu Frišovi a ten poslal obě mužstva do kabin za remízového stavu.

Tři body cestují

Branka v závěru poločasu hosty nakopla a ti se pět minut po začátku druhého dějství ujali vedení, když se po přímém kopu dokázal Pavel Friš otočit ve vápně a přehodit v pádu brankáře Koubu. Domácí poté začali mocně dotahovat, ale hostující obrana si dokázala se všemi šancemi poradit. V závěru už hrálo Vlachovo Březí na riziko a díky tomu se v nastavení konce poločasu ještě dvakrát dokázal prosadit Pavel Friš. Nejprve nádherným lobem a následně povedenou sólo akcí na hranici brankové čáry. Dub tak zvládl těžké derby poměrem 4-1 a upevnil si první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí B
Václav Plachta - hráč: Dostali jsme se do vedení, ale v závěru poločasu jsme o něj zbytečnou brankou přišli. Druhý poločas se hosté dostali do vedení a nám začal boj o to, dostat se před jejich branku. Naše šance ale končily na hranici vápna a závěrečný tlak daroval další dvě branky hostům.

TJ Dub
Václav Novák - brankář: Sehráli jsme velmi vyrovnaný zápas, kdy se oba týmy dostaly v prvním poločase do několika šancí. Domácí šli do vedení z pokutového kopu, ale nám se podařilo těsně před přestávkou vyrovnat, což byl asi klíčový moment. Na začátku druhé půle jsme šli do vedení a získali půdu pod nohama. Dva góly v závěru už byly výsledkem snahy domácích o vyrovnání. Za výhru v derby, navíc na venkovním hřišti jsme opravdu šťastní.



Sestavy


FC Vlachovo Březí B
J. Kouba [-] - J. Pešek [-] , V. Kautman [-] , F. Šťoural [-] , R. Hůrský [-] , F. Beránek [-] , J. Noha [-] , R. Mráz [-] , Š. Kužvart [-] , P. Jehlík [-] , R. Lauda [-]

TJ Dub
V. Novák [-] - D. Otradovský [-] , L. Humpolák [-] , P. Půbal [-] , A. Choďjuš [-] , T. Juráš [-] , J. Tesař [-] , P. Friš [-] , A. Kravčenko [-] , M. Kadlec [-] , L. Vojta [-]

ŽK: 2. P. Důra , 33. F. Beránek , 69. V. Marek , 72. Š. Kužvart , 93. V. Plachta - 34. T. Juráš , 93. L. Vojta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ANTOŠ Tomáš - HARVALÍK Miroslav, ANTOŠ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Dub má famózní podzim a v sousedním Vlachovo Březí po velkém boji vyhraje.

Václav Plachta

Expert: Pavel Friš
Tip experta: výhra hostů

Naše zápasy nerad tipuji. Domácí jistě nastoupí s posilami z A týmu, ale i přesto si myslím, že vyhrajeme a je jedno jakým rozdílem.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů