FOTO: Rezerva Vlachova Březí otočila duel ve Zbytinách


Branky


15

V okresní soutěži Prachaticka hostily Zbytiny Vlachovo Březí a chtěly konečně vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

První poločas nabídl vyrovnaný zápas s málo šancemi a boj o střed hřiště. Zbytinští měli opticky navrch, ale hosté výborně bránili a spolehlivě chytal David Hodonický. Poločas nabídl víc boj než fotbal. Domácí se snažili, ale hosté jsou zkušený tým a svou aktivní obranou na domácí platil. Domácí kombinačně a jak to tak v těchto utkáních bývá Břežští vyráželi k brejkům, ale Michal Švarc v domácí brance vše vyřešil. Na konec se domácí dočkali a ze skrumáže šli do vedení. Bylo to zasloužené, neboť za trvalou snahu a hlavně víc bojovnosti si vedení zasloužili.

Obrat na scéně

 Druhý poločas nabídl zlepšenou hru hostí a Zbytinští jak šel čas ztráceli energii. Hráči Vlachova Březí ukázali svou zkušenost. Roztáhli hru, dostali hráče z pod svatého Víta pod tlak a jejich kombinace byly nebezpečné. Rychle vyrovnali, kdy podobně jako domácí ze skrumáže našli nejlépe míč a Švarc byl na teč krátký. Po brance převzali břežští iniciativu, získali velký tlak, který korunuje Filip Beránek a posílá hosty do vedení. Otočení skóre bylo pro domácí tragedií a již se do hry pořádně nedostali. V přemíře snahy nechali průchodnou obranu a díky Švarcovi to nebyl debakl. Švarc nestačil jen na sólo Pavla Důry, který dostal namazáno, tak že šel na něho sám a nedal mu šanci.

Domácí za druhý poločas zklamali. Bojovali, dřeli, ale něco tomu chybělo a to co chybělo domácím měli hráč Vlachova Březí, kteří si tak zaslouženě vezou ze Zbytin tři body.

Velmi dobře a v pohodě odřídil utkání Pavol Sýkora s AR 1 Mikhailem Datsenkem a byl to zápas bez karet.

 

Autor: Ladislav Beran



Ohlasy k zápasu



FC Vlachovo Březí B
FB FCVB: První poločas sice byl herně ve prospěch hostů, ale do kabin odcházely za vedení 1-0 domácí Zbytiny. Druhý poločas ale začali kluci snově a po pěti minutách hry vyrovnal Jaroslav Pešek, na kterého navíc za dalších osm minut navázal Filip Beránek, který v 58. minutě využil dlouhého nákopu, utekl všem a domácího brankáře s lehkostí překonal. Na důležitou třetí branku bylo šancí v zápase sice mnoho, ale uklidňující třetí branka přišla pro kluky až v 86. minutě, kdy sám před bránou využil možnosti ke skórování Pavel Důra. Béčko tak veze tři body za skvělý druhý poločas a výsledek 3-1.



Sestavy


TJ Zbytiny
M. Švarc [-] - P. Lebeda [-] , J. Policar [-] , M. Zlomek [-] , D. Dyba [-] - J. Motyčák [-] , V. Šnajdr [-] , . Hudák [-] , K. Hettner [-] - P. Gášpar [-] , J. Kazar [-] -

FC Vlachovo Březí B
D. Hodonický [-] - F. Beránek [-] , J. Pešek [-] , F. Šťoural [-] , R. Hůrský [-] , V. Kautman [-] , Š. Kouba [-] , P. Dejmek [-] , V. Pěsta [-] , R. Lauda [-] , P. Jehlík [-]

ŽK: 66. F. Beránek .
Hráči zápasu: F. Beránek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Sýkora Pavol - DATSENKO Mykhailo, VÁCLAVÍK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Vladimír Marek
Tip experta: výhra hostů

Jednoznačná výhra pro hosty 0:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté si v pohodě odveze tři body.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů