Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

3.kolo, Jihočeský | Prachatice | III. třída, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Vlachova Březí přetlačila Horní Vltavici.


Branky


15

Po porážce se Svatou Maří čekal na B tým Vlachova Březí duel proti Horní Vltavici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas na hodinu

Zápas začal hodně z ostra a už po dvou minutách se domácí rezerva radovala z branky, když svůj samostatný únik proměnil Vojtěch Kautman. Vedení ale vydrželo domácím pouhých deset minut, než svým pokusem z úhlu Tesař, pro některé nečekaně, prostřelil brankáře domácích. Hosté navíc o pár minut později mohli skóre otočit, ale nařízenou penaltu Koloman doslova zahodil. Smůla hostí se navíc přenesla i do hry, když se po zákroku Štourala zranil brankář Kordík, ten sice po chvíli šel zpátky do branky, ale na pokračování už to nebylo. Dlouhá pauza plná ošetřování, které trvalo skoro dvacet minut, prospělo domácím a ve 28. minutě využil Bečvář zaváhání náhradního brankáře a poslal domácí opět do vedení, které navíc za další tři minuty navýšil Štoural a domácí tak rázem vedli 3-1.

Kontrolování skóre

Domácí ve druhém poločase zkušeně kontrolovali vedení, které navíc dokázal po samostatném úniku v 66. minutě navýšit Beránek a zdálo se být o výsledku jasno. Hosté sice dokázali snížit v 75. minutě díky Psotkovi, ale to bylo všechno. Vlachovo Březí si tak připsalo vítězství 4-2 nad Horní Vltavicí.



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí B
FB FCVB: Po porážce se Svatou Maří čekal B tým duel proti Horní Vltavici. Zápas začal pro kluky parádně, když se už po dvou minutách prosadil po samostatném úniku Vojtěch Kautman. Hosté ale dokázali, díky zbytečnému gólu vyrovnat a po dvanácti minutách svítilo na tabuli skóre 1-1. Hosté navíc o pár minut později mohli skóre otočit, ale penaltu doslova zahodili. Jejich smůla navíc pokračovala a následně došlo ke zranění brankáře, jemuž přejeme brzké uzdravení. Šance se kupily na obou stranách, ale oba brankáři své týmy podrželi. Ve 28. minutě ale dokázal Stanislav Bečvář využít zaváhání náhradního brankáře Vltavice a vrátil Béčku vedení, které za další tři minuty navýšil František Štoural. Druhý poločas kluci kontrolovali vedení, které v 66. minutě navýšil po dalším samostatném úniku Filip Beránek. Hosté dokázali v závěru utkání pouze korigovat a béčko si tak připisuje druhé domácí vítězství poměrem 4-2.




Sestavy


FC Vlachovo Březí B
V. Plachta [-] - P. Jehlík [-] , J. Lácha [-] , L. Řezník [-] , Š. Kouba [-] , P. Dejmek [-] , S. Bečvář [-] , R. Hůrský [-] , J. Pešek [-] , F. Šťoural [-] , V. Kautman [-]

TJ Vltava Horní Vltavice
A. Wimberský [-] - L. Svoboda [-] - J. Štěrba [-] , D. Tesař [-] , J. Ištok [-] , L. Psotka [-] , P. Koloman [-] , M. Štěrba [-] , J. Tesař [-] , J. Bihari [-] , V. Macourek [-]

ŽK: 7. P. Dejmek , 74. F. Beránek - 41. J. Fořt , 59. D. Tesař .
Hráči zápasu: P. Jehlík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - PLUHAŘ Marek, KAUTMAN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: David Hodonický
Tip experta: výhra domácích

Po porážce se Svatou Maří budeme chtít výsledek 3-7 odčinit s Horní Vltavicí. Tipuji výhru 4-1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích