2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plavsko doma přemohlo Halámky


Branky


9

Fotbalisté Plavska si v 8. kole III. třídy na domácím trávníku poradili s Halámky. Domácí k výhře nasměroval útočník Vít Šnajdr, vedení domácích navýšil ještě před pauzou Miroslav Buday, kterým podtrhl vítězství domácího celku v poměru 2:0. Halámky tak podruhé za sebou prohrály, naopak Plavsko navázalo na vysoké vítězství z minulého kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Hosté, kteří snad už tradičně mají problém z malého hřiště v Plavsku opět nezačali dobře a po dvou chybách prohrávali 2:0. Nejdříve se trefil Vít Šnajdr a chvíli po něm Miroslav Buday. Ve spoustě soubojů, které prostě malé hřiště přináší však byli kombinačně lepším týmem a postupně přebírali iniciativu. Výsledkem byla hlavička Michala Slavíka, ale pouze do tyče. První poločas tak skončil dvoubrankovým vedením domácího týmu. 

Plavsko bere tři body

Obraz hry se příliš nezměnil, domácí pouze nakopávali a vsázeli na brejky, které ale tentokrát hosté v klidu ubránili. Směrem dopředu byli výrazně lepší, více na balónu a postupně utahovali šrouby. Nic jim ale do brány nespadlo, protože trefili břevno a dvakrát po sobě se z vyložených šancí neprosadil Michal Slavík. Zvláště při jedné z nich se skvělým zákrokem předvedl domácí brankář Prokeš. A tak komplex z malého hřiště dále pokračuje.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Dnes zřejmě i kdybychom hráli do půlnoci, tak nám tam nic nespadne, domácím stačila naše chvilková nepozornost a to jim stačilo k vítězství. Co je platná naše územní převaha a kombinace, když to nepotvrdíme brankami. Opět se potvrdilo, že malé hřiště plné soubojů, tvrdé hry domácích nám prostě nevyhovuje. Na jaře v odvetě na našem place budeme snad úspěšnější.



Sestavy


TJ Sokol Plavsko
D. Prokeš [-] - D. Škopek [-] , V. Jeremiáš [-] , M. Březovják [-] , D. Brus [-] , M. Buday [-] , M. Kopelent [-] , V. Šnajdr [-] , J. Kaštánek [-] , F. Vacek [-] , P. Přílepek [-]

TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - R. Duda [-] , R. Adensam [-] , P. Kollmann [-] , J. Macho [-] - J. Herzog [-] , M. Slavík [-] , P. Novák [-] , R. Brůha [-] , R. Klein [-] - T. Trsek [-]

ŽK: 59. M. Buday , 64. D. Škopek - 54. P. Novák , 57. R. Duda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HANZAL Jan - BUDÍN Jiří (N), TRSEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích