2:3
(2:0)
56. M. Šroub (p.)
63. M. Gráf
64. M. Gráf
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:30

5.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapšach otočil nepříznivý výsledek a veze všechny body z Halámek


Branky


8. M. Slavík , 30. J. Macho - 56. M. Šroub (p.) , 63. M. Gráf , 64. M. Gráf
11

Místní derby přilákalo za opět krásného počasí přes sto diváků a nutno dodat, že početnou skupinu tvořili fanoušci z Rapšachu. Zápas se hrál ve stylu dne a noci, když první půli byli úspěšnější domácí a druhou zase hosté, kteří dokázali otočit výsledek a smutným hrdinou pro domácí udělal z Martina Gráfa. Ten totiž dříve působil v halámských barvách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Na obou stranách chyběli tvůrci hry, za domácí Jiří Herzog a u hostů Rosťa Gorný a v prvním poločase se s tím lépe popasovali domácí, když hned v 8. minutě z trestného kopu otevřeli skóre střelou Michala Slavíka 1:0 a ve 30. minutě navýšili, když hosté reklamovali pokutový kop nic se však nepískalo a domácí gólman rychle vykopl balon a nahrál v pohodě hrajícímu Jakubu Machovi. Ten unikl všem a dal již třetí gól v zápasech jdoucí po sobě - 2:0 pro domácí. Ve 38. minutě však došlo ke střetu domácího Adensama s hostujícím Kreklem, hrozivě vypadající střet hlavami odnesl domácí hráč s podezřením na otřes mozku a utkání tak nedohrál. Nutno pododtknout, že to ovlivnilo další průběh hry. Adensam totiž spolu s Novákem "zaskakovali" za nemocného Jiřího Herzoga.

Hosté předvedli dokonalý obrat a berou tři body

Rozhodčí zápasu také nepřijel dobře nalazen z osobních důvodů a chtěl mít utkání co nejdřív za sebou. Početná burácející střídačka hostů se dočkala pokutového kopu nekopu a v 56. minutě snížili Martinem Šroubem hosté na 2:1. Domácí střídačka naopak měla již pouze dva hráče do hry a to se ještě v závěru zápasu zranil matador Radek Herzog. Hosté využili početného střídání a prakticky v rozmezí deseti minut otočili výsledek. Smutným hrdinou se stal Martin Gráf, který dříve za domácí kopal. Ten dvěma slepenými góly rozhodl. Hlavně ten druhý rozhodující, už nejspíš nikdy netrefí. Ihned po rozehrání za stavu 2:2 totiž napřáhl a využil postavení domácího gólmana na malém vápně, ten se nestačil vrátit a na rozměrově velkém hřišti v Halámkách trefil téměř přes polovinu hřiště odkrytou bránu. Domácí s tím již neudělali a tak hosté vyhráli.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Sešlo se víc špatných věcí a to, že rozhodčí utkání přijel smutně nalazen, nám chybělo opět několik hráčů v čele s tvůrcem hry Jirkou Herzogem a konečně i srážka Adensama. To vše se podepsalo na průběhu hry a i když jsme lépe začali, tak jsme hůře dopadli. Ale je to jen fotbal v nejnižší soutěži. Na světě jsou důležitější věci.




Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - J. Macho [-] , R. Adensam [-] , P. Kollmann [-] , R. Duda [-] , A. Havel [-] - M. Slavík [-] , P. Novák [-] , R. Klein [-] - V. Bezoušek [-] , T. Trsek [-]

SK Rapšach
V. Krajčovič [-] - M. Kalát [-] , L. Hartman [-] , V. Ševčík [-] , R. Babor [-] , A. Pysarenko [-] , T. Neumayer [-] , M. Šroub [-] , O. Dziadovych [-] , P. Dlužanský [-] , J. Daněk [-]

ŽK: 81. V. Ševčík .
Hráči zápasu: M. Gráf .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Jiří - TRSEK Josef (N), CÍSAŘ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů