1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Topolná potvrdila svoji fazónu a poskočila na druhé místo


Branky


12

Fotbalisté Topolné potvrdili, že jsou momentálně jedním z nejlepších celků v soutěži a vyhráli nad Zlechovem 1:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoferek jediným střelcem poločasu i utkání

Topolná chtěla před vlastními fanoušky potvrdit formu a to se jí taky povedlo. 14. minuta utkání přinesla první a taky poslední branku celého zápasu. Centr z levé strany se snesl až na hlavu Hoferka, který poslal míč za záda bezmocného Červninky. Další šance přišla ke konci poločasu, když byl v hlavní roli opět centrovaný míč, ale tentokrát hostující brankář dokázal vyrazit. Ten tak perfektním zákrokem uchránil hostující Zlechov od inkasovaného golu.

Hodně bojovnosti přispělo k tomu, že domácí celek vítězství uhájil

Ve druhém poločase se hrál zápas spíše mezi šestnáctkami bez nějakých výraznějších šancí. Hostům ani domácím se tak už nepodařilo skórovat. Topolná tak díky vítězství poskočila na druhé místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Topolná
Ondřej Hoferek - trenér: Do utkání jsme vstoupili aktivněji než hosté. Dobře jsme drželi míč. Do vedení jsme šli ve 14. minutě, po přesné hlavičce Jardy Hoferka. Tentýž hráč mohl zvýšit náskok v závěru poločasu opět hlavou, hostující gólman však zázračně dobře umístěnou hlavičku vytáhl. Druhý poločas se herně vyrovnal, hrál se spíše bojovný fotbal bez větších šancí. Nám zahrála velmi dobře obrana dirigovaná bezchybným Kubou Miklem. S výhrou i s odmakaným výkonem jsem spokojen.

SK Zlechov
Petr Štangl: Hrál se vyrovnaný zápas, domácím se podařila vstřelit po centru branka a pak už se nikam nehnali. My jsme se snažili s výsledkem něco udělat, ale kromě pár standartek a rohových kopů jsme si žádnou vyloženou šanci nevytvořili.



Sestavy


TJ Topolná
J. Mikel [-] - A. Pavlica [-] , A. Lapčík [-] , D. Zelinka [-] - A. Horsák [-] , P. Hoferek [-] , J. Hoferek [-] - P. Haša [-] (76. J. Foltýn [-] ) , V. Babych [-] (74. J. Mikoláš [-] ) - A. Sedlář [-] (9. T. Dleštík [-] ) , A. Válek [-]

SK Zlechov
M. Červinka [-] - M. Salinger [-] , F. Kedra [-] , H. Vaněk [-] (69. P. Štangl [-] ) , M. Bělaška [-] , F. Mazůrek [-] , R. Mikula [-] (22. D. Hradil [-] ) , M. Balíček [-] , I. Golian [-] , A. Duchtík [-] (78. J. Kohout [-] ) , S. Šmíd [-]

ŽK: 57. J. Hoferek - 82. D. Hradil .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: TUREČEK Tomáš - BLAHO Cyprian (N), VANDA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: René Krystýnek
Tip experta: výhra domácích

Topolná je pro mě favorit utkání. Pokud zvládnou proměňovaní šancí, doma s prázdnou nezůstanou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích