2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Traplice opět nepotvrdily poločasový výsledek a tak berou jenom bod


Branky


12

Fotbalistům Traplice nestačil dvougólový výsledek z prvního poločasu a nedokázaly vyhrát proti Slavkovu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól hosty nezlomil

Domácí fotbalisté chtěli proti Slavkovu urvat první letošní vítězství. Ze začátku to i tak vypadalo. Ihned v 1. minutě zápasu se k odraženému míči dostal domácí Hejda  a doklepl míč do sítě. Start jako hrom Traplice nakopnul a měly více ze zápasu. Hosté byli jako opaření. Poté ve 20. minutě udeřily Traplice znovu. Po samostatné akci z křídla se do šance dostal Rozhon a poslal domácí do dvoubrankového vedení. To byl taky poločasový výsledek utkání. 

Jak je to v letošní sezóně zvykem, domácí o svůj náskok přišli

Hosté si museli v kabině probrat určité věci a do druhého poločasu nastoupili sebevědoměji a oplatili domácím brzký gól stejnou mincí. Po centru se do šance dostal Škařupa a hlavou pod břevno snížil skóre zápasu na 2:1. 55. minuta zápasu a byli jsme svědky vyrovnání. Škařupa opět v akci. Tentokrát přízemní střelou z úrovně šestnáctky a nebylo co řešit - 2:2. Další branky už jsme neviděli a tak zápas skončil smírně pro oba celky. Traplice tak opět nedokázaly uhájit pohodlný náskok, ale berou alespoň. Příští zápas se to tak pokusí napravit, ale nečeká je nic lehkého. Jednou na půdu silných Buchlovic, které jim určitě budou chtít oplatit vysokou pohárovou porážku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Traplice
Tomáš Kolínský: Tentokrát jsme do zápasu vstoupili dobře, hned v první minutě jsme dali gól. Ve 20. minutě jsme přidali další branku a neproměnili další šance. Ve druhém poločasu jsme takový nástup neměli a po pár minutách inkasovali lacinou branku na 2:1 a jak už to tak bývá, dostali jsme i druhou branku na 2:2. Možná jsme ze zápasu měli více my, ale zápas skončil remízou. Chtěli jsme vyhrát, ale bohužel nás chybí velká hromada a asi nemáme takovou kvalitu, ale musíme se zlepšit a body musíme sbírat. Pro nás to jsou tedy ztracené 2 body.

TJ Sokol Slavkov
Martin Chovanec: Včerejší zápas v Traplicích pro nás začal hororově. Hned v první minutě se po akci z centru dostal jejich hráč do šance a skóroval. My jsme se snažili hrát, ale bohužel domácí byli aktivnější. Všude byli dřív a byli dravější ve hře dopředu, což vyústilo v druhou branku. My jsme v první půlce byli snad ještě na výletě, nic nám nešlo, nedařilo se nám a proto to bylo 2:0. Do druhé půlky jsme vstoupili v lehce pozměněné sestavě a začali hrát úplně jiný fotbal. Traplice jsme téměř k ničemu nepustili, byli jsme víc na balonu a hru začali kontrolovat. To vedlo k rychlému gólu, kdy se po krásném centru z rohu vápna prosadil Skařupa. O chvíli později jsme vyrovnali opět jeho zásluhou, kdy z voleje z úrovně penalty vyrovnal. Hru jsme v druhé půli kontrolovali, dokonce jsme měli i šance na výhru, ale bohužel jsme je neproměnili. takže v konečném zúčtování skončil zápas remízou. Je ale pravda, že první poločas byli lepší domácí, ale ve druhé půlce jsme dominovali my.



Sestavy


TJ Traplice
R. Kutálek [-] - M. Zelený [-] , V. Trávníček [-] , D. Hejda [-] , J. Rozhon [-] , T. Kolinský [-] , B. Krpal [-] , R. Obdržálek [-] , L. Matejkovič [-] (84. P. Dudešek [-] ) , M. Janků [-] , R. Gelien [-]

TJ Sokol Slavkov
M. Gregor [-] - J. Omelka [-] , J. Michalec [-] , J. Šmehlík [-] - V. Berkela [-] , L. Ondra [-] (46. R. Kočica [-] ) , J. Kotek [-] , M. Chovanec [-] (89. D. Hrbáč [-] ) , V. Kůřil [-] - P. Škařupa [-] , M. Husták [-] (55. R. Sládeček [-] )

ŽK: 60. J. Rozhon , 75. R. Obdržálek .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: TOMAN Stanislav - OBDRŽÁLEK Roman (N), MANČÍK Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: René Krystýnek
Tip experta: remíza

Zde bude záležet jak se domácí dají zdravotně dohromady. Mají hodně absencí. Jestli týden stačil, nedokážu posoudit. Vidím to na remízové utkání.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích