Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uh. Ostroh o svůj komfortní náskok téměř přišel


9

Fotbalisté Slavkova na svém hřišti podlehli hostům z Ostrohu a nezískali tak ani bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle jednoznačně v režii hostů

Od začátku byla na obou mužstvách vidět nervozita. Pak přišla na řadu 20. minuta zápasu, kdy se hosté trefili celkem třikrát. Nejprve se ve 20. minutě zápasu dokázal prosadit Jurčeka, když si hosté vyměnili míč od rohu až k hranici vápna, kde se kulatý nesmysl dostal až k Jurčekovi a ten střelou pod břevno poslal hosty do vedení. 7 minut na to se po ztrátě míče povedl hostům ťukec a následně nikým nehlídaný Konečný zvýšil na 0:2. Desetiminutovku hrůzy pro domácí dovršil Zálešák, když prošel obranou domácích jako nůž máslem a pod rukou brankáře poslal hosty do komfortního náskoku. Poločasový výsledek tak byl 0:3.

Slavkov už sice dotahoval, ale na body nedosáhl

Do druhého poločasu nastopila obě mužstva v jiném rozpoložení. V 57. minutě se domácím povedlo snížit. Konkrétně Šmehlíkovi, který nádherně zahrál svůj volný přímý kop a vstřelil branku. Domácí museli ve druhém poločas prostřídat brankáře, kdy šel do brány hráč z pole a hosté zase vyslali na hřiště svého hrajícího trenéra. V 74. minutě se ještě domácí dokázali jdnou prosadit, kdy se po centru z levé strany za pomocí teče dostal míč až před osamoceného Hustáka a ten míč poslal do brány. Slavkov tak příští kolo jede na půdu Traplic, kde se bude snažit získat nějaké body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Petr Škařupa: začátek zápasu byl hodně nervózní. Šlo to vidět na obou stranách, že potřebují body jako sůl. Hra byla vyrovnaná, pak přišla pro domácí hrozná desetiminutovka, ve které dostali 3 góly po našich chybách. Druhý poločas musel odejít brankář domácích a musel ho zaskočit domácí útočník Škařupa. Slavkov vrhl všechny síly do útoku a podařilo se snížit krásným trestňákem. Pak se Slavkovu podařilo ještě snížit, ale to bylo tak všechno. Jediné co může domácího trenéra těšit, je zlepšená hra domácích ve druhém poločase. Pokud podáme takový výkon příští týden v Traplicích, tak nám body neutečou.

FK Uherský Ostroh
Roman Šálek: První poločas jasná dominance Uherského Ostrohu. Nedokážu potom pochopit druhý poločas. V životě jsem na rozhodčího nenadával, ale takovým způsobem jak pomezní mával. Řeknu to klidně na plnou hubu, protože vypadá jak opilý. Dali jsme regulérní gól na 4:2 a on to neviděl, že mu spadl praporek, asi víme proč. Z toho jsem byl trochu rozhozený a musel jsem nastoupit abych to uklidnil. Zálešák bohužel dostal dvě žluté takže příští zápas stojí. Další nás hráč byl již převlečený, ale dostal červenou kartu, to jsem ještě neviděl. Zápas zcela pod kontrolou první poločas, druhý spíše oni, ale dostali jsme gól z ofsajdu.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
M. Gregor [-] (46. L. Ondra [-] ) - P. Zimčík [-] , K. Kotačka [-] (25. J. Omelka [-] ) , J. Šmehlík [-] , J. Michalec [-] - J. Kotek [-] , V. Berkela [-] , V. Kůřil [-] , M. Chovanec [-] - M. Husták [-] (88. R. Juřena [-] ) , P. Škařupa [-]

FK Uherský Ostroh
J. Mrkva [-] - M. Zálešák [-] , O. Mojžíšek [-] , R. Studnička [-] , M. Marek [-] (57. T. Burián [-] ) , R. Mikulčík [-] , M. Konečný [-] , J. Jurčeka [-] (50. S. Rapant [-] ) , M. Horák [-] , M. Durna [-] , A. Burián [-] (73. R. Šálek [-] )

Počet diváků: 110. Rozhodčí: NĚMEC Jiří - KUBÁŇ Tomáš, ŘIHÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: Honza Andrýsek
Tip experta: výhra hostů

Myslím, že Zálešak už prolomí a rozsype se pytel s góly, zároveň mě napadla remíza, ale věřím, že Ostroh to urve a porve se o bodíky

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Ořechov 18 63:29 38
2 TJ Buchlovice 18 37:23 36
3 1. FC Polešovice 18 34:23 33
4 TJ Topolná 18 28:19 33
5 TJ Zdounky 18 46:30 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Bartek 18
2 Martin Zálešák 17
3 David Moravec 17
4 Jakub Kowalík 16
5 David Červenka 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 69 58,5% 0
2 David Večeřa 56 53,3% 0
3 Petr Štangl 49 55,1% 0
4 Tomáš Krejča 39 52,7% 0
5 Ladislav Beran 37 52,9% 0
Zobrazit celou tabulku