J. Kotek 48.
L. Man 68.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí fotbalisté konečně zabrali a získali všechny tři body


Branky


48. J. Kotek , 68. L. Man
11

Po nepříliš povedeném poločase domácí zabrali a podařilo se jim vsítit 2 branky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle příliš fotbalové krásy nepřinesla

Domácí Slavkov potřeboval nutně zabrat a získat už nějaké body do tabulky.  Na obou stranách byla řada absencí, což už tak nějak v posledních zápasech ve více soutěžích bývá zvykem. Domácí Slavkov byl sice trošku nebezpečnější, ale žadné velké šance si něvytvořili. Většina akcí končila mezi šestnáctkami obou soupeřů. A tak se nikdo nemůže divit, že oba týmy se v prvním poločase rozešli bez branek. 

Slavkovu pomohl brzký gól

Ihned v 48. minutě zápasu se domácím podařilo vsítit branku. Kotek po krásném balonu od stopera Zimčíka šel sám na brankáře a nemýlil se.Druhou branku zařídil Škařupa, který si na vlastní polovině přebral míč, potáhl jej až do pokutového území, kde předložil míč střídajícímu Manovi a ten s přehledem zakončil. Slavkovu tak do třetice vyšlo fotbalové utkání podle představ a vyhráli 2:0. Domácí pak musel ještě na pět minut zachraňovat trenér, který nastoupil na hřiště. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Petr Skařupa: Sobotní zápas konečně z pohledu domácích už připomínal fotbal, kterým se chtějí prezentovat. I když to bylo náročné v obrovském horku, ale i tak si domácí poradili s hostujícím týmem na jedničku. Po většinu zápasu byli lepší na balonu a i fyzicky líp přípravení.

FK Ostrožská Nová Ves
Ladislav Beníček: Hrálo se ve velkém vedru, navíc ve Slavkově je hřiště letiště. Hra neměla tempo, hodně faulů, rozkouskovaná hra. Poločas 0:0, domácí byli bojovnější, hráli jednoduchý fotbal, dlouhé nakopávané balóny za obranu. V 50. minutě šli domácí do vedení po chybě v rozehrávce šli domácí do vedení. Nevypracovali jsme si celý zápas žádnou tutovou šanci, kromě pár závarů a dvou nebezpečných střel, které vyřešil gólman. Po zásluze jsme prohráli, chybělo nasazení, bojovnost a vůbec nám nešla finální fáze před pokutovým územím. Zasloužené vítězství domácích, kteří měli větší vůli po vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
P. Pochylý [-] - J. Šmehlík [-] , J. Michalec [-] , D. Hrbáč [-] (50. R. Kočica [-] ) , P. Zimčík [-] - V. Kůřil [-] , J. Kotek [-] , V. Berkela [-] (85. M. Mančík [-] ) , L. Ondra [-] - P. Škařupa [-] - J. Habarta [-] (61. L. Man [-] )

FK Ostrožská Nová Ves
A. Boček [-] - R. Obal [-] , R. Jelének [-] (70. M. Opluštil [-] ) , M. Pšurný [-] , L. Franta [-] (65. T. Lorenc [-] ) , J. Doruška [-] , P. Lorenc [-] (85. A. Grebeníček [-] ) , M. Herák [-] , O. Machala [-] , L. Beníček [-] , J. Hůsek [-] (70. V. Kalný [-] )

ŽK: 18. D. Hrbáč , 37. J. Michalec - 3. L. Beníček , 24. J. Hůsek , 75. M. Pšurný .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: FRIDRICH Denis - HURÁB Lukáš, HODULÍK Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Vojta Mikulík
Tip experta: výhra domácích

Slavkov prozatím nebodoval. Ve 3. kole už si ale kádr jistě sedl a tipuji vítězství domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Slavkov po letní obměně kádru a 2 porážkách již potřebuje zabrat, vyhrát a proti ONV se jim to v domácím prostředí o branku podaří.