Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Prakšicích nakonec vítěze nepoznal


Branky


8

Fotbalisté Buchlovic po minulé výhře na hřišti Slavkova vezou cenný bodík i ze hřiště Prakšic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hektický úvod zápasu

Úvod zápasu byl poměrně gólový. Buchlovice se ujaly vedení hned v 7. minutě zápasu, když Belant z rohu našel na zadní tyči Kořínka a ten hlavou poslal hosty do vedení. V 9. minutě zápasu naopak domácí mužstvo dokázalo vyrovnat, když Sukup po chybě hostující obrany střelou k tyči vsítil branku. Další šance byly na obou stranách, ale ani domácí ani hosté je nedokázali využít. Poločasový výsledek tak ukazoval 1:1. 

Druhá půle začala lépe pro domácí

Po několika odrazech se míč dostal k Řezníčkovi a ten propálil všechno co mu stálo v cesté krásnou střelou. V 58. minutě zápasu si přímý volný kop postavil hostující Kořínek Jakub a krásnou střelou překonal domácího brankáře. V 61. minutě zápasu po faulu na pronikajícího Dovrtěla kopaly Buchlovice penaltu, kterou Tomešek i přes teč brankáře Buráňe proměnil. 75. minuta zápasu přinesla vyrovnání a zároveň poslední branku zápasu. Lysoňek skvěle prodloužil centr hlavou až za záda bezmocného brankáře Buchlovic. Oba dva celky se tak v pěkném zápase rozešly smírně 3:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Prakšice
Vladimír Polák - trenér Prakšic: Pro diváky to byl velmi dobrý zápas se spoustou branek a šancí. K nám přijel kvalitní soupeř, proti kterému bod musíme brát. Zápas se pro nás nevyvíjel dobře, když jsme hned v 7. minutě dostali po standartní situaci gól. Odpověď ale přišla hned vzápětí. V zápase byla na obou stranách celá řada zahozených šancí. Hosté jich měli o malinko více. Buchlovice na tom byly fyzicky lépe, my jsme jeli v závěru na morál. Chyběl nám akorát Dynka, který se zranil v pátek na tréninku. Jeho absence ovlivnila naši útočnou fázi. Vpředu jsme museli improvizovat, nejen proto bod bereme.

TJ Buchlovice
René Krystýnek - trenér Buchlovic: Prakšicím jsme darovali bod, sami dva ztratili. Bylo to podobné utkání jako ve Slavkově, zase jsme si vypracovali spoustu vyložených šancí. Ani tři góly nám k výhře nestačily, přitom jsme utkání mohli rozhodnout daleko dřív. Místo toho jsme se ke konci strachovali, aby soupeř ze standartní situace v závěru nepřidal ještě čtvrtou branku. Do zápasu jsme vstoupili výborně, nebojácně. Nerozhodný výsledek mě mrzí, zasloužili jsme si vyhrát. Už na rozcvičce nám vypadl krajní obránce Zábojník, řešili jsme to i přesunem Hromady do obrany. Soupeři největší problémy dělal Karásek. Závěrem bych pochválil dobrého rozhodčího.



Sestavy


TJ Sokol Prakšice
J. Buráň [-] - R. Liška [-] (58. M. Vlček [-] ) , J. Vráblík [-] , J. Slavíček [-] (79. A. Jurák [-] ) , M. Helísek [-] (68. L. Lysoněk [-] ) , R. Sukup [-] , M. Řezníček [-] , J. Fijalík [-] , J. Roubal [-] , F. Jahoda [-] , J. Dedík [-]

TJ Buchlovice
D. Černota [-] - J. Mugo [-] (68. J. Njambi [-] ) , J. Kořínek [-] , R. Lukeštík [-] , M. Karásek [-] , Z. Tomešek [-] (68. J. Mikula [-] ) , P. Dovrtěl [-] , M. Hromada [-] , L. Belant [-] , M. Kořínek [-] , H. Karásek [-] (20. O. Vašek [-] )

ŽK: 48. J. Roubal , 56. M. Helísek , 77. M. Řezníček - 72. J. Mikula .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: FOJTŮ Jakub - BABUŠÍK Josef (N), TOMEŠEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: Tomáš Sluka
Tip experta: remíza

U Buchlovic záleží jak se sejdou.