Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 10:00

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Zlechov zdolal hostující Slavkov


Branky


9

První zápas pro domácí Zlechov dopadl dobře. Hostující Savkov naopak zaznamenal druhou prohru v řadě

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šli do vedení domácí

První branku vstřelili domácí po chybné rozehrávce hostů ve 35 minutě. Vaněk přihrávkou našel Mikulu a ten sám před brankářem trefil k tyči. Další šance sice byly na obou stranách, nicméně žádné branky jsme se v prvním poločase již nedočkali. Oba celky se tak odebraly do kabin za stavu 1:0 pro zlechovské fotbalisty. 

Misku vah nakonec překlopil na stranu Zlechova Hradil

V 53. minutě zápasu hostující tým vyrovnal. Po odraženém balónu se k míči dostal Škařupa a míč vrátil pohotově do branky.  Stejnou mincí hostům oplatil o minutu později Salinger, který sám před brankářem proměnil. Hosté však nesložili zbraně a v 82. minutě se jim povedlo vyrovnat, kdy Omelka využil chyby domácí obrany a připravil míč Škařupovi, který tak svou druhou trefu z dvaceti metrů umístil k tyči. Když už se zdálo, že budeme svědky nerozhodného výsledku, tak si slovo vzal domácí Hradil, který se nejlépe zorientoval v malém vápně a uklidil míč do sítě. 



Ohlasy k zápasu


SK Zlechov
Petr Štangl: Do zápasu jsme nastoupili bez čtyř zraněných hráčů základní sestavy a v průběhu zápasu se nám zranil další. V prvním poločase bylo na obou stranách hodně ztrát. Kromě vstřelené branky ještě nevyužil samostatný únik Salinger. Ve druhém poločase jsme byli přesnější ve hře, ubylo pokažených přihrávek a byli jsme častěji na balonu. Do třech samostatných úniků se dostal Salinger, ale proměnil jen jednou. Dvakrát obstřelil brankáře i s bránou. Přesto soupeř dvakrát vyrovnal, naštěstí jsme si vzali vždy vedení zpátky. V závěru nastřelil břevno ještě Vaněk. Druhý poločas už z naší strany byl lepší, škoda že jsme o vítězství nerozhodli dřív, šancí jsme k tomu měli dost. Takto jsme hosty drželi ve hře až do závěrečného hvizdu.

TJ Sokol Slavkov
Martin Chovanec: Hra byla dnes vyrovnaná, ale Zlechov měl více šancí, které neproměnili. Nakonec jsme jim první gól darovali při rozehrávce, kdy stoper nahrával střednímu záložníkovi, ale dal mu těžkou přihrávku. Co se týká vývoje zápasu, tak ten byl víceméně vyrovnaný. Bohužel jsme jim 2 góly darovali.



Sestavy


SK Zlechov
M. Červinka [-] - T. Jurča [-] (56. D. Hradil [-] ) , P. Štangl [-] , H. Vaněk [-] , F. Kedra [-] , F. Mazůrek [-] (88. T. Daněk [-] ) , M. Salinger [-] , R. Mikula [-] (61. M. Balíček [-] ) , I. Golian [-] , A. Duchtík [-] , S. Šmíd [-]

TJ Sokol Slavkov
M. Gregor [-] - J. Omelka [-] , J. Šmehlík [-] (70. M. Husták [-] ) - R. Sládeček [-] , M. Chovanec [-] , J. Kotek [-] , K. Kotačka [-] (81. L. Man [-] ) , V. Berkela [-] , L. Ondra [-] - M. Halík [-] (46. D. Hrbáč [-] ) , P. Škařupa [-]

ŽK: 43. S. Šmíd - 84. D. Hrbáč .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: ROCHOVANSKÝ Pavel - BARTOŇ Pavel, VEČEŘA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Tomáš Sluka
Tip experta: výhra domácích

Zlechov bude hrát letos zase nahoře.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Ořechov 18 63:29 38
2 TJ Buchlovice 18 37:23 36
3 1. FC Polešovice 18 34:23 33
4 TJ Topolná 18 28:19 33
5 TJ Zdounky 18 46:30 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Bartek 18
2 David Moravec 17
3 Martin Zálešák 17
4 Jakub Kowalík 16
5 David Červenka 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 69 58,5% 0
2 David Večeřa 56 53,3% 0
3 Petr Štangl 49 55,1% 0
4 Tomáš Krejča 39 52,7% 0
5 Ladislav Beran 37 52,9% 0
Zobrazit celou tabulku