Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 18:00

1.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ciesarík se dvakrát trefil a pomohl k vysoké výhře Chválkovic


Branky


4

Kvůli dešti se zápas mezi Chválkovicemi a Želatovicemi B musel odehrát na umělé trávě v Řepčíně. Hosté vstoupili do utkání dobře, ale domácí byli ti, kteří dávali branky. Během zápasu se dostaly Chválkovice pohodlně do vedení a zápas si už pohlídaly. Za Chválkovice se dvakrát trefil Cisearík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky za tři minuty pro odmácí

Utkání muselo být kvůli dešti přeloženo na umělou trávu v Řepčíně. V zápase se spíše očekávala dominance Chvalkovice, ale hosté dokázali ze začátku utkání domácím konkurovat. Jenže hosté své šance přetavit v branku nedokázali. Domácí na tom byli opačně. Ve 20. minutě se k míči dostal Ciesarik, který poslal domácí do vedení 1:0. U stavu o jedné brance dlouho nezůstalo. Ve 23. minutě se k míči dostal ex ligový útočník Kazár, který zvýšil vedení domácích na 2:0. Hosté na tyhle branky zareagovat nedokázali. Do kabin se tedy odcházelo za dvoubrankového vedení domácích Chválkovic.

Dobrý vstup domácích

Vstup do druhého poločasu se lépe podařil domácím. V 53. minutě se k míči dostal opět Cisearík, který přidal svoji druhou branku v zápase a zároveň zvýšil na 3:0. Hosty tahle brzká branka srazila a už se k něčemu většímu nedostali. Domácí přidali další pojistku v 60. minutě. K míči se dostal Šincl, který poslal míč do sítě - 4:0. Čtyři branky domácím nestačili a za šest minut v 66. minutě se ke slovu dostal další ex ligový hráč. Tentokrát se k míči dostal Hubník, který vstřelil branku třetí zápas za sebou a zvýšil na 5:0. V posledních dvaceti minutách už ke změně skóre nedošlo. Rozhodčí ukončil zápas za vysoké výhry domácích Chvalkovic.



Ohlasy k zápasu


SK Chválkovice
Alexandr Bačík: Bude doplněno.

FC Želatovice B
Jiří Jemelka: Klukům nemůžu upřít snahu, kterou do utkání vložili a věřím, že soupeře příští týden potrápíme více.



Sestavy


SK Chválkovice
V. Zatloukal [-] - T. Pospíšil [-] , D. Bernatík [-] , F. Ciesarík [-] , M. Riabec [-] (75. L. Kotek [-] ) , J. Vališ [-] (46. F. Šincl [-] ) , R. Toman [-] , T. Kazár [-] , R. Výkrutík [-] , R. Hubník [-] , R. Penc [-]

FC Želatovice B
P. Bělík [-] - K. Tomek [-] , S. Jemelka [-] (70. M. Boucník [-] ) , M. Kurfürst [-] (58. M. Mohapl [-] ) , V. Mazur [-] , L. Dlouhý [-] , P. Němec [-] , M. Mackovík [-] , V. Král [-] , M. Koutný [-] (70. R. Stavěl [-] ) , V. Koplík [-]

Počet diváků: 24. Rozhodčí: HORÁK Jiří - KOPECKÝ David, HORÁK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 14:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 13:17

Tip: výhra domácích