2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas vyrovnal v nastaveném čase Machala


Branky


4

Lipník doma hostil Slatinice v boji o záchranu. Domácí šli rychle do vedení díky penaltě, ale jak vedení rychle přišlo, tak stejně rychle dokázali hosté srovnat. V druhém poločase byli lepší hosté, ale pouze jedna střela skončila v síti. V nastaveném čase se povedlo domácím vyrovnat stav utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé dvě branky

Domácí během dvou víkendu nastoupili do dvou důležitých soubojů v boji o záchranu. Domácí Lipník vstoupil do utkání lépe. V 7. minutě se dostal do vápna domácí Hurta, kterého poslal k zemi hostující golman Grepl, rozhodčí neváhal a nařídil penaltu. K té se postavil Hotěk, který se nemýlil a poslal domácí do vedení 1:0. Vedení domácích trvalo pouze deset minut. V 19. minutě se k míči dostal Vacek, který vyrovnal stav utkání na 1:1. Domácím se sice povedl vstup do utkání, ale herně se do utkání moc nedostali, a i díky tomu si hosté vytvořili více šanci, které ovšem v bráně neskončily. Do přestávky šly oba týmy do kabiny za vyrovnaného stavu.

Vyrovnání v nastavení

Druhý poločas pokračoval v podobném tempu, jako první poločas. Hosté si dokázali vytvořit příležitosti na vstřelení vítězné branky, ale míč v síti neskončil. Hosté se přece jen dočkali. Těsně před koncem zápasu se k míči dostal Škobrtal, který poslal hosty do vedení - 1:2. Když už se očekávala výhra hostů, ke slovu se dostal Machala. Po průniku se dostal ke střele, kterou lehce tečoval hráč hostí a se štěstím skončila v síti. Domácím se povedlo vyrovnat stav utkání na konečných 2:2 v 90+3. minutě. Velmi smolný závěr pro hosty, ale naopak pro domácí je bod výhrou.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Lipník nad Bečvou
Jan Bednář: Pro nás to byl zápas podzimu, ale náš výkon tomu neodpovídal. Kluci to měli odmakat, náš výkon byl špatný. Dneska jsme si nezasloužili vyhrát. Bod pro nás je nakonec, jako výhra.

SK Slatinice
Patrik Hrabal: Bude doplněno.



Sestavy


FK Spartak Lipník nad Bečvou
J. Rouček [-] - J. Lyko [-] , O. Klevar [-] , R. Zavadil [-] (59. R. Machala [-] ) , D. Hurta [-] , J. Sivák [-] (71. R. Proček [-] ) , J. Skřítecký [-] , M. Dudík [-] , D. Štěpánek [-] , P. Kubeša [-] (75. M. Enenkel [-] ) , F. Filipec [-]

SK Slatinice
R. Grepl [-] - H. Vacek [-] , P. Doležel [-] (84. Š. Palánek [-] ) , J. Pluháček [-] (68. R. Muchka [-] ) , O. Kostorek [-] , R. Kurfürst [-] , M. Škobrtal [-] , J. Vronka [-] , P. Fiala [-] (46. D. Vychodil [-] ) , D. Piňos [-] , L. Látal [-]

ŽK: 7. R. Grepl , 45. J. Pluháček , 55. D. Piňos , 90. H. Vacek .
Hráči zápasu: R. Machala - H. Vacek , M. Škobrtal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VIČAR Martin - MOTAL Radek, VACHUTKA Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 14:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 13:17

Tip: výhra domácích