Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký zápas rozhodl hattrickem Rybovič


5

Do Slatinice přijely Kovalovice, které letos ještě venku nevyhrály. Doo utkání vstoupili lépe hosté, kteří rychle vedli o dvě branky. V dramatickém závěru prvního poločasu se povedlo domácím snížit, ale ještě před koncem hosté přidali další branku. V druhém polořčase si hosté pohlídaloi vedení a připisují si první tři body z venku v téhle seźóně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký závěr prvního poločasu

Utkání začalo lépe pro hosty z Kovalovic. Už v 10. minutě šli do vedení díky trefě Židlíka – 0:1. Hosté rychle přidali další branku. V 16. minutě se k míči dostal Rybovič, který dostal míč do sítě – 0:2. Další branky padaly až v posledních deseti minutách prvního poločasu. Nejprve se trefil v 37. minutě Rybovič, který přidal svojí druhou branku a zvýšil na 0:3. Hosté po třetím gólu polevily a toho využili domácí. V 38. minutě snížil na 1:3 Vronka. Těsně před odchodem do kabin přišly další dvě branky. Nejprve v 45. minutě snížil na rozdíl jedné branky Roman Kurfürst – 2:3. Jenže ještě před koncem poločasu poslal do dvoubrankového vedení hosty svojí trefou Zavadil – 2:4 v 45+3. minutě. Tohle byla poslední tečka za prvním poločasem.

Pohlídaní vedení hosty

Začátek druhého poločasu branku nepřinesl. Dalších branek se diváci dočkali po čtvrt hodině hry v druhém poločase. V 61. minutě se domácím opět povedlo snížit na rozdíl jedné branky, když se trefil Vychodil – 3:4. Hosté poté v 63. minutě poslali na hřiště Vojáčka místo Židlíka. Vojáček pobil na hřišti pouze dvě minuty a hned se zapsal do listiny střelců. V 65. minutě poslal hosty zpátky do vedení o dvě branky – 3:5. Za dvě minuty v 67. minutě dokončil svůj hattrick Rybovič, který zvýšil na 3:6. I díky zákrokům brankaře Palkovského, který musel do brány po devíti letech kvůli absenci vykartovaného Švece, udrželi hosté vedení a připisují si první venkovní výhru v sezóně.



Ohlasy k zápasu


SK Slatinice
Patrik Hrabal: Bude doplněno.

TJ Sokol Kovalovice
Marek Ševeček: Body jsou určitě zasloužené. Poté jsme si to sami zkomplikovali, ale vedení jsme udrželi a zápas jsme měli pod kontrolou. Myslím si, že pro diváky dobrý zápas.



Sestavy


SK Slatinice
J. Kubíček [-] (12. D. Kurfürst [-] ) - P. Doležel [-] , J. Pluháček [-] (76. P. Tichý [-] ) , J. Vronka [-] , D. Vychodil [-] , R. Kurfürst [-] , M. Škobrtal [-] , J. Čep [-] (54. H. Vacek [-] ) , R. Muchka [-] (46. D. Piňos [-] ) , P. Fiala [-] , L. Látal [-] (76. O. Novák [-] )

TJ Sokol Kovalovice
J. Palkovský [-] - M. Ohlídal [-] (78. T. Jarmer [-] ) , D. Zavadil [-] (71. O. Kejval [-] ) , M. Šafránek [-] (63. T. Vojáček [-] ) , J. Krčmař [-] , T. Kantor [-] , M. Růžička [-] , D. Židlík [-] (63. D. Židlík [-] ) , F. Rybovič [-] , M. Řezáč [-] , J. Palkovský [-] (63. P. Otáhal [-] )

ŽK: 43. J. Vronka - 27. F. Rybovič , 88. D. Židlík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MAŠEK Marek - MAJER Pavel, VACHUTKA Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 20:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 10:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 08:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 22:08

Tip: výhra hostů