Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Při vysoké výhře Hluboček vstřelil Goldscheid hattrick


5

Souboj Hluboček a Beňova přinesl pět branek. Hosté v oslabené sestavě drželi krok necelou čtvrt hodinu poté přišli ke slovu domácí. Ti dokázali za dva poločasy vstřelit dohromady pět branek a další šance neporměnili. Hattrickem se blýskl domácí Goldscheid.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v závěru poločasu

Souboj třetího se čtvrtým měl vyrovnaný začátek. Hosté si dokázali vypracovat velkou šanci, ale M. Gréč míc do sítě nedostal.  Poté přišla šance na straně domácích, kdy se po chybě hostů dostali do samostatného úniku, který proměnil Goldscheid – 1:0. Domácí se díky brance dostali do utkání a začali přehrávat hosty z Beňova. Po rychlé kombinaci se ve 39. minutě dostal k příležitosti Krbeček, který zvýšil na 2:0. Těsně před poločasem přišla ještě jedna branka. Ve 44. minutě se opět po rychlé kombinaci dostal k míči Goldscheid, který přidal svojí druhou branku v zápase – 3:0. Rozhodčí poslal obě mužstva do kabin za tohohle stavu.

 

Neúnavní domácí

Do druhého poločasu nastoupily obě mužstva ve stejném složení. Hosté dokázali lehce otupit tlak domácích, ale i tak to domácí nezastavilo od vstřelení další branky. V 52. minutě krásně završil hattrick Goldscheid, který střelou skoro z poloviny hřiště přehodil golmana – 4:0. Hosté se dokázali dostat pouze ke střelám ze střední vzdálenosti, které brankou neskončily. Domácí nadále pokračovali ve vysokém tempu, ale své šance neproměňovali. V samotném závěru zápasu přece jen přišla ještě jedna branka. V 89. minutě se do úniku dostal Henkl, který zakončil na 5:0. Tahle branka byla poslední věc, co se v utkání stala a domácí si připisují vysokou výhru.

 



Ohlasy k zápasu


FK Hlubočky
Jiří Lužný: Jednoznačně zasloužené vítězství po velmi dobrém výkonu ve všech řadách.

FC Beňov
Nesňal Vladimír: Hlubočky ukázali, že patří do top tři týmů a mají formu, my jsme v oslabené sestavě nemohli být rovnocenným soupeřem. Chyběli nám prakticky všichni ofenzivní hráči a tak jsme toho moc dopředu dnes nepředvedli. V letošní sezóně jsou první tři týmy výkonnostně někde jinde, ostatní budou hrát pouze od čtvrtého místa níž.



Sestavy


FK Hlubočky
P. Axmann [-] - P. Jahoda [-] , M. Sekela [-] , J. Stloukal [-] - M. Koupil [-] (56. M. Nguyen [-] ) , R. Dvořák [-] , V. Koplík [-] (75. M. Korec [-] ) , M. Auffahrt [-] , F. Henkl [-] , M. Krbeček [-] (56. M. Goldscheid [-] ) - O. Goldscheid [-] -

FC Beňov
M. Judas [-] - J. Miklasiński [-] (80. M. Plánka [-] ) , J. Botor [-] (80. R. Botor [-] ) , A. Caletka [-] , M. Janský [-] , P. Pospíšil [-] , M. Gréč [-] , J. Vávra [-] , J. Gréč [-] , J. Hrabal [-] , J. Zbořilák [-]

ŽK: 48. J. Botor .
Hráči zápasu: O. Goldscheid , M. Sekela .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: HORÁK Jiří - KOPECKÝ David, KONÍČEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 20:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 10:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 08:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 22:08

Tip: výhra domácích