Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chválkovice ovládly derby proti Bělkovicím


Branky


5

Bělkovice hostily doma Chválkovice. Domácí nastoupili do derby defenzivně, ale hosté si po dvaceti minutách našli cestu. Chválkovice postupem času dokázali převzít kontorlu nad utkáním a domácím nasázeli pět branek. Pro domácí Bělkovice je to již sedmé utkání bez výhry. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvacetiminutový odpor domácích

Domácí nastoupili do derby s defenzivní taktikou. Ta fungovala prvních dvacet minut, ale poté si hosté z Chválkovic našly cestu. Ve 20. minutě po pěkné akci se k odraženému míči dostal Hubník, který hlavičkou otevřel skóre zápasu – 0:1. Za jedenáct minut šli hosté do další šance. K míči se dostal Bernatík, který dostal míč do sítě a zvýšil na 0:2. V posledních patnácti minutách hosté lehce povolili z tempa a toho chtěli využít domácí. Domácí si vypracovali šance na snížení, ale jejich pokusy skončili těsně vedle branky. Do konce poločasu se už skóre nezměnilo a rozhodčí poslal obě mužstva do kabin za dvoubrankového vedení Chválkovic.

Tři branky Chválkovic

Ve druhém poločase zůstal obraz hry stejný. Hosté byli více na míči, naopak domácí se snažili hrozit z brejků. V 66. minutě přišla další pojistka pro hosty. Po centru z levé strany se k hlavičce dostal Vyskočil, který uklidil míč k tyči a zvýšil na 0:3. V 77. minutě se opět dostal ke slovu Hubník, který rozjel akci i sám hlavou zakončil – 0:4. Bělkovice už se v druhém poločase k žádnému ohrožení brány hostů nedostali. Naopak hosté těsně před koncem přidali ještě jednu branku. V 87. minutě se po chybě dostali Chválkovice do samostatného úniku, který do prázdné brány zakončil Ciesarík – 0:5. V posledních minutách se už nic na skóre nezměnilo a hosté si odvážejí vysokou výhru.



Ohlasy k zápasu


SK Bělkovice-Lašťany
Radovan Fencl: Bude doplněno.

SK Chválkovice
Alexandr Bačík: Utkání jsme zvládli, kluci se drželi pokynů a trpělivě vyčkávali na to, kdy udělá soupeř chybu, který bránil v osmi lidech a ty jsme trestali brankami. Těší mě, že jsme opět neinkasovali branku.



Sestavy


SK Bělkovice-Lašťany
F. Pospíšil [-] - P. Gaťařík [-] (77. T. Kráčmar [-] ) , V. Paták [-] , D. Orlet [-] (46. F. Vlček [-] ) , L. Fiferna [-] , R. Vavřiník [-] , V. Onyshchenko [-] (87. K. Gajdoš [-] ) , M. Sklenář [-] (77. J. Matoušek [-] ) , D. Hložánka [-] , M. Vinkler [-] , I. Havlík [-]

SK Chválkovice
V. Zatloukal [-] - T. Pospíšil [-] , D. Bernatík [-] (81. L. Kotek [-] ) , F. Ciesarík [-] , D. Krieg [-] , M. Hrbáček [-] , M. Vyskočil [-] (70. R. Výkrutík [-] ) , R. Toman [-] , T. Kazár [-] (77. M. Riabec [-] ) , R. Hubník [-] , R. Penc [-] (77. D. Onderka [-] )

ŽK: 18. M. Vinkler - 2. T. Pospíšil .
Hráči zápasu: R. Hubník , D. Bernatík .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: Svoboda Radek - ŠEBESTA Vratislav, STRAKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 20:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 10:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 08:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 22:08

Tip: výhra hostů