5:3
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 14:30

12.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želatovice i přes zdramatizování zápasu dokázaly zvítězit


Branky


22. M. Mohapl , 28. M. Koutný , 31. V. Koplík , 41. M. Koutný , 89. V. Mazur - 15. M. Sklenář (p.) , 60. V. Paták , 62. D. Orlet
4

Do Žealtovic přijely Bělkovice. Hosté šli do vedení, ale domácí do konce poločasu dokázali vstřelit čtyři branky. V druhém poločase se povedlo hsotům zdramatizovat utkání o jednu branku, ale domácí si vedení pohlídali a v závěru dokázali přidat pojišťující branku. Domácí vyhráli po čtvrté v řadě. Pro hsoty je to už šestý zápas bez výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočka domácích

Domácí nastoupili do utkání aktivně. V prvních minutách si vypracovali nebezpečné příležitosti, které skončili pouze na břevně branky. Naopak po tlaku domácích přišla penalta na druhé straně. V 15. minutě po faulu ve vápně domácích nařídil rozhdočí penaltu, k té se postavil Sklenář a poslal hosty do vedení – 0:1. Vedení hostů netrvalo dlouho. Ve 22. minutě po chybné rozehrávce v obraně Bělkovic se k míči dostal Mohapl, který vyrovnal na 1:1. Domácí se dostali do hry, a naopak hosté z tempa vypadli. Ve 28. minutě se po rychle rozehraném rohu dostal k míči Koutný, který otočil stav utkání na 2:1. Za tři minuty šli domácí do dvoubrankového vedení po pěkné akci z kraje hřiště přišel centr, ke kterému se dostal Koplík a hlavou zvýšil na 3:1. Těsně před poločasem přišla ještě jedna branka. Ve 41. minutě vystřelil Koutný a dostal míč do sítě na 4:1. V závěru zápasu se už nic nezměnilo a do kabin se odcházelo za tohohle stavu.

Zdramatizování zápasu

Do druhého poločasu přišli změny na obou stranách. V domácím týmu skončil Tomek a místo něj šel Mazur. V týmu hostů skončili Vavřiník s Vlčkem a místo nich šli do hry Orlet a Paták. Hostům změny sedli a dostali se do hry. V druhém poločase začal zápas mít tempo nahoru dolů. V 60. minutě se prosadil střídající Paták a snížil stav utkání na 4:2. Hosty branka nakopla a hned za dvě minuty přišla další. V 62. minutě si Orlet navedl míč na střed hřiště a z 20 metrů se krásně trefil na 4:3. Zápas se zdramatizoval. Domácí se zaměřili na obranu a hrozili z brejků. Hostům se vyrovnat nepovedlo. Naopak domácí přidali ještě jednu branku. V 89. minutě se domácí dostali k brejku, který proměnil další střídající hráč Mazur a dal klid domácím na 5:3. Rozhodčí ukončil utkání za vítězného stavu pro domácí mužstvo.



Ohlasy k zápasu


Bude doplněno.
SK Bělkovice-Lašťany
Radovan Fencl: Dnešní zápas se dá hodnotit až od 46.minuty, protože do té doby jsme hráli až nepochopitelně špatně a zaslouženě prohrávali 4:1. Velmi pozitivní bylo pro mě vidět, že kluci do druhého poločasu jdou s odhodláním s výsledkem něco udělat. Vyšly nám dobře všechny střídání a začali jsme být nebezpeční i my. Nejprve se v 60.minutě prosadil Vojta Paták a hned v 62.minutě přidal naši třetí branku Dan Orlet. Hráli jsme dobře, kluci mě překvapili velkou bojovností. Přes několik šancí jsme se již k vyrovnání nedostali. Za druhý poločas si určitě mí hráči zaslouží pochvalu, i když jsme nakonec prohráli 5:3. Velká komplikace pro nás je, že po nevybíravém faulu domácích musel pro zranění odstoupit Tomáš Mašek, který byl do té doby nejlepším našim hráčem.



Sestavy


FC Želatovice B
P. Bělík [-] - K. Tomek [-] (87. T. Ťapťuch [-] ) , S. Jemelka [-] , M. Kurfürst [-] , M. Mohapl [-] , Š. Tomek [-] (46. V. Mazur [-] ) , P. Němec [-] , R. Stavěl [-] (68. T. Čtvrtníček [-] ) , V. Král [-] , M. Koutný [-] , V. Koplík [-]

SK Bělkovice-Lašťany
F. Pospíšil [-] - . Torres [-] , J. Matoušek [-] , T. Mašek [-] (68. J. Huryta [-] ) , F. Vlček [-] (46. V. Paták [-] ) , R. Vavřiník [-] (46. D. Orlet [-] ) , V. Onyshchenko [-] , M. Sklenář [-] , D. Hložánka [-] , T. Sklenář [-] , I. Havlík [-] (39. L. Fiferna [-] )

ŽK: 66. P. Němec , 70. M. Kurfürst - 73. L. Fiferna .
Hráči zápasu: M. Mohapl , S. Jemelka - D. Orlet .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: PETR Zdenek - VLÁČIL Svatopluk, MACHALA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 12:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 09:16

Tip: remíza