2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 14:30

12.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatinice předvedly dobrý výkon, ale na body z Beňova to nestačilo


Branky


4

Do Beňova zavítal nováček Slatinice. Hosté natsoupili do utkání s dobře organizovanou obranou, která dělala problěm domácím. Ve druhém poločase dokázali domácí otevřít obranu hostů. Naopak hosté vstřelit branku nedokázali. Beňov v závěru přidal druhou branku z rychlého protiútoku a vítezí 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Do Beňova zavítal nováček ze Slatinice. Hosté přijeli s dobře organizovanou obranou, do které se domácí v prvním poločase velmi těžce dostávali. Naopak hosté využívali rychlých přechodů do útoku, ze kterých si vytvářeli nebezpečné příležitosti, které ovšem v síti nekončili. V prvním poločase se nic důležitého neodehrálo a všechno důležité přišlo až ve druhém poločase. Rozhodčí proto ukončil první poločas za stavu 0:0.

Dvě branky domácích

Do druhého poločasu nastoupili obě mužstva ve stejném složení. Domácí tým sice nastoupil ve stejném složení, ale organizačně udělal pár změn, díky kterým se začali dostávat víc do hry. V 66. minutě se po dobře rozehraném auto dostal k hlavičce Jan Gréč, který dostal míč do sítě na 1:0. Po tomhle zásahu museli hosté otevřít obranu. Hosté si dokázali vypracovat šance na vyrovnání, ale v cestě stal domácí golman, který si připsal pár zákroků a dobře postavil tyčky. K další brance došlo až v závěrečných deseti minutách. V 83. minutě se hosté dostali do rychlého útoku do otevřené obrany hostů. K míči se dostal Zaoral, který lobem překonal golmana – 2:0. V závěru zápasu už pouze v 86. minutě po druhé žluté kartě dostal červenou kartu hostující Kryl. V závěru už se skóre nezměnilo a rozhdočí ukončil zápas za vítězného stavu 2:0 pro domácí Beňov. Pro domácí je to druhá výhra v řadě, naopak pro hosty je to třetí prohra za sebou.



Ohlasy k zápasu


FC Beňov
Vladimír Nesňal: Dnes to z naší strany moc pohledný fotbal nebyl. Slatinice podali sympatický výkon, dobře bránili a byli nebezpeční i dopředu, několik těžkých zákroků měl náš brankář Judas, který i s pomocí dobře postavených tyčí udržel čisté konto. Po trpělivém a bojovém výkonu jsme získali 3 body.

SK Slatinice
Patrik Hrabal: Bude doplněno.



Sestavy


FC Beňov
M. Judas [-] - J. Hrabal [-] (85. J. Miklasiński [-] ) , M. Václavíček [-] (50. V. Dýčka [-] ) , L. Zaoral [-] , M. Gregovský [-] , M. Janský [-] , P. Pospíšil [-] (61. J. Botor [-] ) , T. Kuchta [-] , J. Vávra [-] , J. Gréč [-] , A. Caletka [-]

SK Slatinice
J. Kubíček [-] - Š. Kopecký [-] (80. O. Novák [-] ) , H. Vacek [-] , J. Vronka [-] , D. Vychodil [-] , R. Kurfürst [-] , M. Škobrtal [-] , M. Kryl [-] , R. Muchka [-] , D. Piňos [-] , L. Látal [-]

ŽK: 84. J. Gréč - 60. M. Kryl . ČK: 86. M. Kryl .
Hráči zápasu: J. Gréč , M. Judas - J. Kubíček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: VILÍMEK Šimon - VYBÍRAL Honza, PŘENOSIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 12:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 09:16

Tip: výhra domácích