Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 10:00

12.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubočky rychle vstoupily do utkání a vysoko zvítězili, hattrickem se blýskl Koplík


Branky


4

Do Opatovic přijely Hlubočky. Ty do utkání vstoupily velice rychle a už v první minutě šli do vedení. Do konce poločasu dokázaly vstřelit další tři branky. V druhém poločase tempo hry lehce opadlo, ale i tak hosté přidali ještě dvě branky. Za hosty se třikrát prosadil Koplík a pomohl k vysoké výhře 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý vstup do utkání

Do Opatovic přijely Hlubočky, které výborně vstoupily do utkání. Hned v první minutě šli hosté do vedení. Po spolupráci Henkla s Krbečkem dostal druhý jmenovaný míč do sítě – 0:1. Ve 12. minutě po trestném kopu se k hlavičce dostal Koplík, který dostal míč do sítě – 0:2. Hned za tři minuty přišla další branka hostů. V 15. minutě přehodil Goldscheid golmana a zvýšil na 0:3. Domácí hráči měli příležitosti na snížení stavu, ale své šance nedokázali proměnit. Když už se čekalo, že se do kabin půjde za tohohle stavu přišla ještě jedna branka. Ve 43. minutě se k míči dostal Henkl, který dostal míč do sítě – 0:4. Do konce poločasu už ke změně nedošlo a do kabin se odcházelo za tohohle stavu.

Završení Koplíkova hattricku

Opatovice přišly do druhého poločasu s jednou změnou, ze hry šel Pavel Klvaňa a místo něho nastoupil Sigmund. Tempo v druhém poločase lehce upadlo. Začalo se hrát nahoru dolů, ale branky vidět nebyly. Až v 69. minutě přišla další změna skóre. K míči se dostal Koplík, který zvýšil na 0:5 a přidal svoji druhou branku v zápase. Domácí měli šance na snížení, ale stejně jako v prvním poločase míč do sítě nedostali. Naopak hosté ještě jednu branku přidat dokázali. V 87. minutě se k míči opět dostal Koplík, který dokončil svůj hattrick a poslal míč do sítě na konečných 0:6. V posledních pár minutách se už nic nestalo a rozhodčí ukončil utkání za tohohle stavu.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL OPATOVICE
Bělík Ladislav: Z naší strany nepovedený zápas. Chtěli jsme se porvat o výsledek, ale ten vypadá katastrofálně.

FK Hlubočky
Jiří Lužný: Perfektní kolektivní výkon, za který si zaslouží ocenění všichni hráči.



Sestavy


TJ SOKOL OPATOVICE
D. Smutný [-] - T. Klvaňa [-] (85. P. Vymětalík [-] ) , J. Hostaša [-] , O. Masur [-] (24. D. Šigut [-] ) , J. Zela [-] , J. Veselka [-] , D. Novák [-] , D. Chrastina [-] (77. V. Čech [-] ) , P. Klvaňa [-] (46. D. Sigmund [-] ) , M. Rolinc [-] , J. Pala [-] (24. P. Strnadel [-] )

FK Hlubočky
P. Axmann [-] - J. Stloukal [-] , M. Sekela [-] , P. Jahoda [-] - M. Krbeček [-] (72. M. Korec [-] ) , F. Henkl [-] , M. Koupil [-] (62. M. Nguyen [-] ) , R. Dvořák [-] , V. Koplík [-] , M. Auffahrt [-] - O. Goldscheid [-] -

ŽK: 12. J. Hostaša , 45. P. Klvaňa , 76. P. Strnadel - 27. V. Koplík , 67. J. Stloukal , 81. P. Jahoda .
Hráči zápasu: V. Koplík , O. Goldscheid , F. Henkl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠERÝ Patrik - KUNDRÁT Ladislav, VYBÍRAL Honza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 12:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 09:16

Tip: výhra hostů