3:1
(2:0)
72. J. Krčmař (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:00

11.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra Velké Bystřice znamená tři bodový náskok na druhé Chválkovice


Branky


2. V. Schulmeister (p.) , 3. D. Dvorský , 92. D. Hornich - 72. J. Krčmař (p.)
5

Do Velké Bystřice zavátaly Kovalovice, které ještě letos venku nebodovaly. Utkání začalo aktivně a už ve třetí minutě vedli domácí 2:0. V druhém poločase se povedlo hostům snížit, ale k bodům to nevedlo. Domácí přidali třetí branku v závěru a slaví tři body a zároveň odskočení o tři body na prvním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup domácích

Utkání začalo rychle. Už v 1 minutě odpískal rozhodčí po faulu ve vápně hostů penaltu. K té se postavil domácí Schulmeister, který se nemýlil a poslal domácí do vedení – 1:0. Aby toho nebylo málo pro hosty ve 3. minutě šli domácí do dvoubrankového vedení. Po akci z boku přišel míc do vápna, ke kterému se dostal Dvorský, který zvýšil vedení domácí Velké Bystřice na 2:0. Domácí si v prvním poločase dokázali vytvořit ještě pár šancí, ale ty už v síti hostů neskončili. Rozhodčí ukončil první poločas za vedoucího stavu domácích.

Snížení hostů k vyrovnání nevedlo

V druhém poločase se trochu zlepšila hra hostů, ale i tak si domácí dokázali vytvořit další šance, které brankou neskončili. V 72. minutě došlo k snížení od hostů z Kovalovic. Po souboji ve vápně nařídil rozhodčí penaltu pro hosty. K té se postavil Krčmář, který snížil na 2:1. Branka dostala domácí pod lehký tlak, ale hosté už si žádnou větší příležitost připravit nedokázali, a proto to byli domácí, kteří přidali další branku. Další branka znamenala i definitivní tečku za utkáním. V 90+2. minutě přišel brejk, ke kterému se dostal Hornich a svůj únik zakončil brankou na konečných 3:1. Výhra pro domácí tým znamená osamostatnění na prvním místě před Chválkovicemi, které prohrály v Hlubočkách. Pro hosty je to další prohra z venkovního utkání.



Ohlasy k zápasu


FK Velká Bystřice
Pavel Kryl: Do utkání jsme vstoupili, tak jak jsme chtěli. Škoda neproměněných šancí, které nám mohli dát větší klid. Chválkovice zaváhaly což nám pomohlo, takže spokojenost.

TJ Sokol Kovalovice
Marek Ševeček: Soupeř byl diametrálně kvalitně lepší. My jsme měli problémy se sestavou, ale soupeř a jeho výkon byl dominantní a kvalita byla na jejich straně.



Sestavy


FK Velká Bystřice
F. Vodák [-] - D. Dvorský [-] , L. Machýnek [-] , T. Mazouch [-] , V. Schulmeister [-] (60. F. Kolečkář [-] ) , M. Zapletal [-] (60. M. Zifčák [-] ) , D. Hornich [-] , J. Hrubý [-] , F. Sehnal [-] (60. J. Schmidt [-] ) , T. Spurný [-] , P. Krumpolc [-] (84. L. Onofrej [-] )

TJ Sokol Kovalovice
V. Švec [-] - M. Ohlídal [-] , O. Kejval [-] (81. B. Nguyen [-] ) , D. Bíbr [-] , J. Palkovský [-] (63. P. Otáhal [-] ) , T. Vojáček [-] , D. Zavadil [-] , M. Šafránek [-] , J. Krčmař [-] , T. Kantor [-] , M. Růžička [-]

ŽK: 70. T. Spurný , 90. J. Schmidt - 24. M. Šafránek , 31. M. Růžička , 70. T. Kantor , 83. P. Otáhal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LÁTAL Jiří - KUNDRÁT Ladislav, MOTAL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:31
Jan Malysa

Expert:
Tip experta: výhra domácích

Velká Bystřice neklopýtne a půjde si dál za postupem.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 10:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 11:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 01:57

Tip: výhra domácích