J. Cibulka 12.
J. Hlačík 31. (p.)
2:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralice dvakrát vedly, ale body jedou do Beňova


Branky


12. J. Cibulka , 31. J. Hlačík (p.) - 21. M. Janský , 34. M. Janský , 72. L. Zaoral , 76. S. Bross (vl.)
5

Kralice v sobotu hostily Beňov. Hostům chyběli někteří hráči ze základní sestavy a ze začátku to bylo vidět. V prvním poločase šli domácí dvakrát do vedení, ale hosté dokázali dvakrát srovnat. V druhém poločase šli naopak do vedení hosté, ale domácí srovnat nedokázali. Pro Beňov je to výhra po dvou zápasech. Kralice zůstávají na posledním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Utkání začalo lépe pro domácí Kralice. Ve 12. minutě se k míči po rohu dostal Cibulka, který otevřel skóre zápasu na 1:0. Vedení domácích netrvalo příliš dlouho. Ve 21. minutě bylo srovnáno, když se ve vápně dostal k míči Jánský, který srovnal - 1:1. Za deset minut si domácí opět šli za vedením. Cibulka se dostal do vápna, kde byl faulován a rozhodčí nařídil penaltu. K té se postavil Hlačík a vrátil vedení na stranu domácích – 2:1. Hostů se opět povedlo vyrovnat rychle. Ve 34. minutě přišel dlouhý aut, který si našel na zadní tyči Jánský a srovnal stav utkání na 2:2. Domácí mohli jít opět do vedení, ale své šance už neproměnili. Na ani jedné straně už ke změně skóre nedošlo. Rozhodčí poslal oba týmy do kabin za vyrovnaného stavu.

Odskočení od hostů

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy ve stejném složení. Domácí si dokázali vytvořit šance, ale k vedení to nevedlo. Naopak hosté své šance dokázali využít. Nejprve v 72. minutě se umístěnou střelou prosadil Zaoral 2:3. Za 4 minuty šli hosté do dvoubrankového vedení. V 76.  minutě si dal domácí Bross vlastní branku na 2:4. Do konce zápasu už Kralice odpovědět nedokázaly. Rozhodčí ukončil utkání za tohohle stavu. Pro Beňov je to výhra po dvou kolech. Kralice zůstávají na posledním místě.



Ohlasy k zápasu


FC Kralice na Hané
Petr Mrázek: Možná jsme si dokázali vytvořit o malinko víc příležitostí, ale vítezství hostů je zasloužené. Mrzí mě to, ale je to tak.

FC Beňov
Nesňal Vladimír: Po dvou prohraných zápasech jsme potřebovali zvítězit, abychom se udrželi v horních patrech tabulky. To se nám podařilo i když se vítězství nerodilo lehce. Přes některé absence stabilních hráčů jsme je dokázali nahradit, hlavně s hrou v 2. poločase můžeme být spokojení.



Sestavy


FC Kralice na Hané
F. Moláček [-] - R. Schvarz [-] , P. Růžička [-] , O. Novotný [-] , J. Cibulka [-] , T. Mirga [-] , R. Lejsek [-] (70. S. Bross [-] ) , J. Petrík [-] (51. K. Žáček [-] ) , A. Jurtík [-] , J. Hlačík [-] , D. Hoffman [-]

FC Beňov
J. Dytrych [-] - M. Václavíček [-] , T. Vojtěchovský [-] , M. Janský [-] (61. M. Gréč [-] ) , P. Pospíšil [-] , D. Navrátil [-] (61. M. Macháček [-] ) , J. Vávra [-] , J. Gréč [-] , J. Hrabal [-] (82. J. Botor [-] ) , M. Gregovský [-] , L. Zaoral [-]

ŽK: 85. D. Hoffman - 17. D. Navrátil , 61. J. Gréč , 61. J. Hrabal , 64. T. Vojtěchovský , 70. L. Zaoral , 83. M. Gréč .
Hráči zápasu: J. Cibulka - L. Zaoral , M. Janský .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: Chládek Miroslav - MOTAL Radek, BRÁZDIL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:31
Jan Malysa

Expert:
Tip experta: remíza

Beňovu bude chybět nejlepší střelec Machač, utkání skončí remízou.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 10:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 11:42

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 01:57

Tip: výhra hostů