Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Toman vstřelil hattrick při vysoké výhře Chválkovic


Branky


5

Domácí Chválkovice si v sobotu proti Slatinicím zastříleli. Domácím se povedlo v prvním poločase vstřelit čtyři branky a v druhém přidat dalších pět. Hosté pouze utkání zmírnili dvě brankami. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly za poločas.

Začátek zápasu začal opatrně a diváci si na první gól museli chvilku počkat. Poté se po rychlé kombinaci dostali domácí do šance, kterou zakončil Vališ a dal vedení domácímu týmu – 1:0. Na další branku už diváci čekat dlouho nemuseli. Ve 20. minutě zvýšil na dvoubrankové vedení Hubník – 2:0. Další branky přišly za deset minut. Nejprve ve 30. minutě zvýšil na 3:0 po rychlé akci Hrbáček. Jenže hosté nic nezabalili a ve 36.minutě se povedlo snížit Vronkovi – 3:1. Když už se skoro odcházelo do kabin přišla ještě jedna branka. Ve 44. minutě přidal svojí druhou branku Hubník a zvýšil na 4:1. Rozhodčí poslal oba týmy do kabin za tohohle stavu.

Hattrick Tomana

O poločase došlo k jedné změně, a to na straně domácích. Ze hřiště odešel Michal Vyskočil a nahradil ho Zubatý.  Ve druhém poločase viděli diváci první branku rychleji. V 51. minutě se k míči dostal Toman, který se nemýlil – 5:1. Za pět minut přišla další branka. Martin Vyskočil svou desátou brankou v sezóně zvýšil na 6:1. V 65. minutě se k míči dostal Pospíšil, který překonal golmana hostí – 7:1. Ke slovu se dostali také hosté. V 71. minutě dokázal vstřelit branku Šemro a upravit skóre na 7:2. Poté na řadu přišel Toman. Nejprve v 79. minutě přidal svojí druhou branku v zápase a zvýšil na 8:2 a za deset minut dokončil hattrick. V 88. minutě upravil stav na konečných 9:2. V posledních minutách se už nic nestalo a rozhodčí ukončil utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Chválkovice
Alexandr Bačík: Utkání z naší strany hodnotím hodně kladně. Před domácími diváky jsme vstřelili hodně branek.

SK Slatinice
Patrik Hrabal: Bude doplněno.



Sestavy


SK Chválkovice
V. Zatloukal [-] - T. Pospíšil [-] (79. B. Šnajdr [-] ) , M. Vyskočil [-] (46. M. Zubatý [-] ) , D. Krieg [-] (72. D. Onderka [-] ) , J. Vališ [-] , M. Hrbáček [-] , R. Toman [-] , M. Vyskočil [-] (60. L. Kotek [-] ) , R. Výkrutík [-] , R. Hubník [-] , R. Penc [-]

SK Slatinice
R. Grepl [-] - H. Vacek [-] (53. J. Pluháček [-] ) , J. Vronka [-] (53. O. Novák [-] ) , O. Valsa [-] , Z. Šemro [-] , R. Kurfürst [-] , M. Škobrtal [-] , M. Kryl [-] , R. Muchka [-] , D. Piňos [-] (53. R. Garzina [-] ) , L. Látal [-]

Hráči zápasu: R. Hubník , R. Toman , J. Vališ .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SEDLÁČEK Libor - KŘEPSKÝ Michal, DOSOUDIL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Malysa

Expert:
Tip experta: výhra domácích

Domácí utkání zvládnou a opět vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích