Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit z Velké Bystřice si odváží tři body z těžkého zápasu s Beňovem


Branky


5

Do Beňova přijel favorit z Velké Bystřice. Hosté šli do vedení a už ho nepustili. Závěr zápasu přinesl červenoiu kartu pro nejlepšího střelce domácích a ti se bez něj budou muset obejiít minimalně jedno utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednogólový poločas

Úvod zápasu začal lépe pro hosty z Velké Bystřice. Už v 10. minutě vyrazil domácí golman střelu k Spurnému, který otevřel skóre zápasu – 0:1. Další příležitost hostí přišla v 19. minutě, ale v cestě stál golman Dytrych. Hosté měli další šance, ale branka z nich nepadla. Největší šance domácích přišla v 44. minutě, ke které se dostal Hrabal, ale ani tahle šance brankou neskončila. Do kabin se tedy odcházelo za těsného vedení hostů 0:1. Všechno podstatné se odehrálo až v druhém poločase.

Šest branek za poločas a červená karta

O poločase přišla jedna změna na straně domácích. Botor skončil a místo něj nastoupil Pospíšil. Netrvalo dlouho a diváci mohli vidět první branku v druhém poločase. Nejprve nebezpečně zahrozil domácí Jan Gréč a poté ve 48. minutě zvýšil vedení Velké Bystřice Zifčák, který trefil míč pod břevno – 0:2. Zápas se hrál v bojovném duchu. Další branka padla v 64. minutě. Po rychlém protiútoku se prosadil Hornich – 0:3. Domácím se podařilo snížit v 69. minutě po brance Pospíšila – 1:3. Místo zdramatizování závěru přišla další branka hostů. V 75. minutě přidal svojí druhou branku Spurný a hosté opět odskočili na rozdíl tři branek – 1:4. Za deset minut po autu domácích se hlavou prosadil Navrátil, který snížil na 2:4. Závěr zápasu přinesl červenou kartu pro Machače po dvou žlutých kartách. Následně rozhodčí nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil Mazouch a proměnil – 2:5. Utkání skončilo výhrou hostů z Velké Bystřice.



Ohlasy k zápasu


FC Beňov
Nesňal Vladimír: Velká Bystřice ukázala svou kvalitu a zkušenost, my jsme se jim snažili být rovnocenným soupeřem, ale náš brankař měl přece jen více práce. Mrzí mě celkem laciné góly na začátků obou poločasů, kdy jsme soupeře pustili do uklidňujícího vedení. Škoda úplného konce utkání, kde kromě penalty jsme dostali i ČK, je to oslabení se zraněnými hráči do dalších zápasů.

FK Velká Bystřice
Pavel Kryl: Velmi důležité vítezství, které stalo více sil, než jsme čekali. V Beňove se špatně hraje a stalo nás to hodně sil a jsme rádi za vítezství.



Sestavy


FC Beňov
J. Dytrych [-] - A. Caletka [-] , M. Gréč [-] (25. L. Zaoral [-] ) , J. Botor [-] (46. P. Pospíšil [-] ) , M. Macháček [-] (83. J. Miklasiński [-] ) , F. Machač [-] , J. Vávra [-] , J. Gréč [-] , J. Hrabal [-] , J. Zbořilák [-] , M. Gregovský [-] (74. D. Navrátil [-] )

FK Velká Bystřice
F. Vodák [-] - T. Spurný [-] , D. Dvorský [-] , L. Machýnek [-] , J. Schmidt [-] (66. P. Krumpolc [-] ) , V. Schulmeister [-] (76. J. Hrubý [-] ) , M. Zapletal [-] (76. T. Mazouch [-] ) , D. Hornich [-] (66. F. Sehnal [-] ) , F. Kolečkář [-] , M. Zifčák [-] , L. Onofrej [-]

ŽK: 8. J. Zbořilák , 25. F. Machač , 41. J. Gréč , 64. J. Dytrych , 90. J. Hrabal - 36. V. Schulmeister , 47. D. Hornich . ČK: 90. F. Machač .
Hráči zápasu: J. Dytrych - T. Spurný , M. Zifčák .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: WINKLER Tomáš - HORÁK Aleš, VACHUTKA Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Malysa

Expert:
Tip experta: výhra hostů

Favorit z Velké Bystřice vyhraje

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů