1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubočky vítězí v derby proti Bělkovicím


Branky


86. M. Sklenář - 18. M. Koupil , 65. O. Goldscheid (p.) , 91. F. Henkl
5

V sobotu se odehrálo derby Bělkovice proti Hlubočkám. Hlubočky vedli 2:0, ale domácí dokázali snížit a zdramatizovat závěr zápasu. Nakonec z toho byl třetí gól Hluboček, které berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší hosté

Do derby vstoupili lépe hosté. Ve 14. minutě se zranil kapitán hostí Goldscheid Marek a místo něho šel na hřiště Koupil. V 18. minutě se k míči dostal právě Koupil a poslal hosty do vedení – 0:1. Hosté si vytvořili další šance, ale z těch branku vstřelit nedokázali. Rozhodčí proto ukončil první poločas za těsného vedení hostů. Všechno podstatné se odehrálo až v druhém poločase.

Dramatický závěr

Domácí nastoupili do druhého poločasu s jednou změnou. Paták šel na hřiště místo Vavřiníka. Hosté drželi utkání pod kontrolou, ale šance nevyužívali. Důležitý okamžik přišel v 65. minutě rozhodčí nařídil penaltu za faul ve vápně domácích. K té se postavil Goldscheid, který poslal hosty do dvoubrankového vedení – 0:2. Penalta vzbudila emoce a derby dostalo další náboj. I přes vedení hostů o dvě branky přišlo v závěru zápasu drama. V 86. minutě prostřelil Sklenář golmana hostí a bylo sníženo na 1:2. Domácí ožili a šli za vyrovnáním. Do vápna Hluboček se přemístil i golman domácích Pospíšil. Jenže k míči se dostali hosté a v 90+1. minutě dokázali dostat míč do prázdné branky a završit na konečných 1:3 pro hosty z Hluboček. Derby nakonec ovládly Hlubočky a vezou si domů tři body. Pro domácí je to už čtvrtá prohra v řadě.



Ohlasy k zápasu


SK Bělkovice-Lašťany
Radovan Fencl: První poločas byl od nás opravdu špatný, kluci hráli s hlavami dole, jako by se něčeho báli, přitom na tréninku ukazují, že kvalitu mají. Hlubočky byly lepší a první poločas nás přehrávaly. My můžeme být rádi, že daly pouze jeden gól. Druhý poločas už byl z naší strany mnohem, mnohem lepší. Najednou jsme zvedli hlavy, kluci chtěli balón, začali bojovat, byli jsme aktivní a i herně jsme se hostům začali vyrovnávat. Bohužel jsme dostali z přísně nařízené penalty druhý gól. I tak kluci hráli dále dobře a v 86.minutě Mira Sklenář snížil stav na 1:2. V 89.minutě se moji hráči dožadovali penalty, ale hrálo se dál. V samotném závěru jsme vytáhli do vápna i gólmana, hosté však náš poslední nákop ubránili a po získání odraženého míče skórovali do prázdné brány. Za druhý poločas chci klukům poděkovat a pochválit je. Hlubočky jsou kvalitní tým a gratuluji jim k zasloužené výhře.

FK Hlubočky
Jiří Lužný: Domácí mě překvapili a hráli velmi dobře, ale utkání jsme měli pod kontrolou, protože naše kvalita byla výš než domácích.



Sestavy


SK Bělkovice-Lašťany
F. Pospíšil [-] - J. Matoušek [-] (69. D. Orlet [-] ) , T. Mašek [-] , F. Vlček [-] (83. . Torres [-] ) , R. Vavřiník [-] (46. V. Paták [-] ) , V. Onyshchenko [-] , L. Fiferna [-] , M. Sklenář [-] , D. Hložánka [-] , M. Vinkler [-] (91. T. Kráčmar [-] ) , I. Havlík [-]

FK Hlubočky
J. Gross [-] - J. Stloukal [-] , M. Sekela [-] , M. Goldscheid [-] (14. M. Koupil [-] ) , P. Jahoda [-] - M. Krbeček [-] (61. M. Nguyen [-] ) , F. Henkl [-] , R. Dvořák [-] , M. Auffahrt [-] , T. Režný [-] - O. Goldscheid [-] -

Hráči zápasu: M. Sklenář - T. Režný , M. Sekela .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: VÍT Vojtěch - ONDRÁČEK Jakub, PEKÁREK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Malysa

Expert:
Tip experta: výhra hostů

Hlubočky venkovní zápas zvládnou.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza