2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2023 16:00

9.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité tři body pro Želatovice v dohrávce 9. kola


Branky


25. M. Kubica , 67. J. Skřítecký (p.) - 3. Š. Tomek , 22. P. Němec , 79. L. Dlouhý
8

Ve středu se odehrála dohrávka 9. kola mezi Lipníkem a Želatovicemi. Pro hosty začalo utkání lépe a šli brzo do vedení. I přes srovnání domácího týmu ve druhém poločase dokázali hosté zvrátit utkání na svojí stranu a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení hostů

Utkání začalo velmi rychle. Už ve 3. minutě přišla změna skóre. Hosté z Želatovic se dostaly k prvnímu útoku, který dokázal dotáhnout Tomek – 0:1. Diváci, kteří dorazili neměli o góly v prvním poločase nouzi. V 22. minutě přišla chyba domácích a rychlý protiútok hostů. K míči se dostal Němec, který zvýšil na 2:0 pro hostující tým. Jenže dvoubrankové vedení netrvalo příliš dlouho. Ve 25. minutě se dostal k míči Kubica, který snížil stav zápasu na 1:2. Do konce prvního poločasu ke změně skóre již nedošlo a rozhodčí poslal týmy do kabin za tohohle stavu.

Vyrovnání od domácích k bodům nakonec nestačilo

Oba týmy nastoupily do druhého poločasu ve stejném složení, ve kterém odcházely do kabiny. V druhém poločase si diváci museli počkat na gól až do druhé poloviny poločasu. V 67. minutě zahrál hráč Želatovic ve svém pokutovém území rukou a rozhodčí nařídil penaltu. K té se postavil Hotěk a dokázal vyrovnat stav utkání na 2:2. Domácí mohli jít do vedení, ale své šance neproměnili. Naopak změna stavu přišla na druhé straně hřiště. V 79. minutě se dostali hosté do protiútoku, u kterého stál na konci Dlouhý, který vrátil vedení na stranu Želatovic – 2:3. V posledních deseti minutách už k žádné brance nedošlo a utkání skončilo těsnou výhrou hostů z Želatovic. Pro domácí je to pátá prohra v řadě, ale po čtyřech zápase dokázali vstřelit branku.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Lipník nad Bečvou
Jan Bednář: Zápas byl vyrovnaný. Nebyl to žádný super fotbal, ale remíza by pro nás byla zasloužená.

FC Želatovice B
Vlastimil Němec: Vyhráli jsme z pohledu umístěni v tabulce velice důležitý zapas, máme 3 body, ale to je tak vše, nic víc. S výkonem byt spokojeni rozhodne nemůžeme a já osobně čekám od kluku mnohem víc. Chybí mi od nich vice zaujetí, chuti, touhy pracovat a rvát se za výsledek, kamarády a klub. Jsme na hřišti jak lekle ryby, nežijeme tím utkáním, nemluvíme na sebe, nikdo to nediriguje, nejsou tam ty správné emoce. Ale vím, že v klucích to je, umí hrát kvalitní fotbal, ale musí začít od tech nejzákladnějších věci, bez kterých se fotbal hrát nedá. Věřím, ze si to uvědomí, a brzy se to na hřišti projeví.



Sestavy


FK Spartak Lipník nad Bečvou
L. Marek [-] - J. Lyko [-] (64. R. Proček [-] ) , T. Mach [-] , J. Skřítecký [-] , D. Hurta [-] , J. Sivák [-] , R. Machala [-] , O. Klevar [-] , M. Navrátil [-] (84. R. Zavadil [-] ) , M. Kubica [-] , R. Vlasák [-]

FC Želatovice B
P. Bělík [-] - M. Mohapl [-] (75. K. Tomek [-] ) , L. Dlouhý [-] , R. Klimek [-] , Š. Tomek [-] (70. R. Stavěl [-] ) , M. Kurfürst [-] , V. Král [-] , P. Němec [-] , V. Koplík [-] , M. Koutný [-] , S. Jemelka [-]

ŽK: 72. R. Machala , 88. M. Kubica - 36. R. Klimek , 57. M. Koutný , 84. V. Koplík , 91. M. Kurfürst , 92. L. Dlouhý .
Hráči zápasu: J. Sivák - L. Dlouhý , P. Němec .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: LÁTAL Jiří - BOROVIČKA Jaroslav, HRBÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů