Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roman Hubník vstřelil dvě branky a pomohl k výhře 5:0


Branky


8

Obě mužstva měli k dispozici málo hráčů, ale hosté z Chválkovic přijeli v kvalitní sestavě. Do druhé půle naskočil Roman Hubník, který hru rozhýbal a k tomu přidal dvě branky. K němu se přidali další tři spoluhráči a Chválkovice vezou výhru 5:0 z Kralic na Hané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Chválkovice už od začátku zápasu ukazovaly svojí dominanci a soupeře přehrávaly s větším držením míče. Hosté si dokázali vytvořit šance, ale domácí podržel golman Moláček. Domácí si také dokázali vytvořit příležitost, když šel Petržela sám na brankaře, ale branku přestřelil. I přes šance na obou stranách diváci gól neviděli. Všechno podstatné se odehrálo až v druhém poločase. Do kabin se tedy odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Pět gólů za poločas

Hosté z Chválkovic těsně po začátku druhého poločasu udělali jednu změnu. Do hry přišel v 52. minutě Hubník místo Kotka. Střídání přineslo ovoce hned za minutu. V 53. minutě přišel centr ze strany, který si našel Hubník a hlavou otevřel skóre – 0:1. Za deset minut se opět měnilo skóre. V 66. minutě se k míči dostal Kazár, který obstřelil golmana domácích a zvýšil vedení – 0:2. Domácí se po dvou gólech lehce chytli a drželi stav 0:2, ale poté přišla gólová smršť mezi 80 a 90 minutou. Chválkovice využily únavy domácích a přidaly další tři branky. Nejprve se prosadil v 83. minutě Onderka – 0:3. Za dvě minuty se k němu přidal Martin Vyskočil, který zvýšil skóre zápasu – 0:4. Poslední slovo zápasu měl Roman Hubník. V 88. minutě přidal svůj druhý gól v zápase a dokončil na konečné skóre – 0:5. V posledních minutách už se nic nestalo a rozhodčí ukončil utkání. Chválkovice si odvážejí všechny tři body domů.



Ohlasy k zápasu


FC Kralice na Hané
Petr Mrázek: Oba týmy měli k dispozici málo hráčů, ale soupeř přijel v kvalitní sestavě. Do druhého poločasu přišel Hubník, který to rozhýbal. Kluci bojovali, ale soupeř byl lepší.

SK Chválkovice
Alexandr Bačík: Zasloužený výsledek na to s jakou sestavou jsme jeli. Vzali jsme si jednoho dorostence a hodnotil bych zápas kladně.



Sestavy


FC Kralice na Hané
F. Moláček [-] - S. Bross [-] (60. T. Otáhal [-] ) , R. Schvarz [-] , J. Svozil [-] , P. Růžička [-] (65. P. Lichnovský [-] ) , K. Žáček [-] , R. Petržela [-] , T. Mirga [-] , A. Jurtík [-] , J. Hlačík [-] , D. Hoffman [-] (80. P. Svozil [-] )

SK Chválkovice
V. Zatloukal [-] - M. Vyskočil [-] , L. Kotek [-] (52. R. Hubník [-] ) , R. Penc [-] , D. Krieg [-] , J. Vališ [-] , M. Hrbáček [-] , M. Vyskočil [-] , T. Kazár [-] , R. Výkrutík [-] , D. Onderka [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: WINKLER Tomáš - VEDRAL Roman, BĚHAL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů