7:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubočky vyhrály vysoko 7:1, hattrickem se blýskl Nguyen


Branky


11. F. Henkl , 22. A. Kenša (vl.) , 39. M. Krbeček , 54. M. Nguyen , 56. M. Nguyen , 67. T. Režný , 84. M. Nguyen - 72. J. Pishta
8

Hosté ze Slavonína přijeli s oslabenou sestavou, kterou doplňovali dorostenci. Na začátku zápasu mohli jít do vedení, ale nestalo se tak. Hlubočky poté vstřelily rychlé branky a zápas už měli ve svých rukách. Do druhého poločasu nastoupil Nguyen, který se blýskl hattrickem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance hostů, góly domácích

Hosté ze Slavonínu vstoupili do utkání lépe než domácí. V prvních deseti minutách mohli vést 2:0, ale své šance neproměnili. Od 11. minuty se do hry dostali domácí a začali mít zápas ve svých rukách. K míči se dostal František Henkl, který otevřel skóre zápasu 1:0. Ve 22. minutě poslal Režný centr do vápna, který si srazil do vlastní branky Kenša – 2:0. Domácí do konce prvního poločasu přidali ještě jednu branku. V 39. minutě se k míči dostal Krbeček, který zvýšil na 3:0. V posledních pěti minutách se už nic nezměnilo a první poločas skončil za tohohle stavu.

Hattrick Nguyena

Do druhého poločasu přišli domácí s jednou změnou. Do hry šel Michal Nguyen a dolů šel Dvořák. Tah domácích přinesl ovoce už za deset minut. V 54. minutě vstřelil svůj první gól Nguyen – 4:0. Za dvě minuty se opět měnilo skóre. V 56. minutě se opět dostal k míči Nguyen a zvýšil na 5:0. Hosté se snažili hrát, ale s oslabenou sestavou se moc do hry nedostávali. V 67.  minutě přišla další branka domácích. Režný se dostal k míči a dokázal vstřelit další branku – 6:0. V 72. minutě se ke slovu dostali hosté. Po rychlém brejku se dostal do samostatného úniku Pishta, který dokázal vstřelit branku – 6:1. Poslední slovo zápasu měl domácí Nguyen. V 84. minutě se dostal k míči a dokázal dokončit hattrick – 7:1. Výborný poločas od domácího Nguyena. Do konce zápasu se už nic závažného nestalo a utkání skončilo vysokou výhrou domácích Hluboček 7:1.



Ohlasy k zápasu


FK Hlubočky
Jiří Henkl: Dobrý zápas, z naší strany byla chuť a nasazení. Měli jsme hodně šancí. Hosty jsme nepustili, aby zápas nějak zdramatizovali.

TJ Sokol Slavonín
Petr Lojka: Za stavu 0:0 jsme měli dvě gólovky, které jsme bohužel nedaly. Hlubočky potom daly dva rychlé góly a pak už to byla hra na jednu bránu.



Sestavy


FK Hlubočky
P. Axmann [-] - V. Koplík [-] , M. Sekela [-] , P. Jahoda [-] - F. Henkl [-] , T. Režný [-] , R. Dvořák [-] (46. M. Nguyen [-] ) , M. Krbeček [-] (78. Z. Tomek [-] ) , M. Auffahrt [-] , O. Goldscheid [-] - B. Pudil [-] (60. M. Koupil [-] )

TJ Sokol Slavonín
A. Urbančík [-] - T. Lojka [-] (78. R. Břečka [-] ) , A. Kenša [-] , D. Bolshakov [-] , R. Rozložník [-] , M. Opálka [-] (70. J. Pishta [-] ) , M. Petula [-] (60. M. Zabák [-] ) , O. Zelený [-] , L. Skřivánek [-] , M. Poláček [-] , M. Baštan [-]

Hráči zápasu: M. Nguyen , T. Režný .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: KUNDRÁT Ladislav - VYBÍRAL Honza, HAUSNEROVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza