3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovalovice opět vítězí, ale přišly o další dva hráče


Branky


30. D. Židlík , 39. J. Krčmař , 54. D. Židlík (p.)
5

Kovalovice hostily doma Lipník, kterému se vůbec nedaří. Zápas byl plny nepřesností, ale Kovalovice dokázaly proměnit své příležitosti a berou výhru 3:0. Pro Lipník je to už čtvrtý zápas bez vstřeleného gólu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění na obou stranách

Souboj dvou mužstev, které nezažívají nejlepší sezónu v prvních třiceti minutách gól nepřinesl. Pouze zranění Ševečka, který střídal už v 18. minutě. Diváci viděli první gól ve 30. minutě, když z kraje přišel centr, který si našel Dušan Židlík a rybičkou skóroval – 1:0. Pro hosty přišla další rána ve 32. minutě, když se zranil hostující golman a musel střídat. Domácí přidali další branku ve 39. minutě. Opět přišel centr z kraje hřiště, ale tentokrát se k míči dostal Krčmář, který nohou zvýšil na 2:0. Hosté své šance neproměnili, a proto se do kabin odcházelo za dvoubrankového vedení domácího týmu.

Pojistka pro domácí

Domácí vstoupili do druhé půle dobře. Už za deset minut hry se dostali k další příležitosti. V 54. minutě přišlo podražení ve vápně hostů a rozhodčí nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil Dušan Židlík, který dostal míč do sítě a přidal svůj druhý gól v zápase – 3:0. Domácí si dokázali vytvořit další příležitosti, ale další gól nepadl. V dalších minutách druhého poločasu se už nic dalšího nezměnilo. Rozhodčí ukončil utkání za stavu 3:0 pro domácí Kovalovice, pro které je to druhá výhra v řadě. Naopak pro hosty z Lipníku je to už čtvrtý zápas za sebou bez vstřelené branky a bez bodů a padají na poslední místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kovalovice
Marek Ševeček: Jediná pozitivní věc ze zápasu jsou pro nás tři body, protože hra nebyla vůbec dobrá, a ještě jsme přišli o dva důležité hráče ze základní sestavy. Jeden má zlomený kotník a druhý poraněné tříslo, takže opět mínus dva a už se to těžce skládá.

FK Spartak Lipník nad Bečvou
Roman Zavadil: Bez komentáře.



Sestavy


TJ Sokol Kovalovice
V. Švec [-] - T. Vojáček [-] , D. Židlík [-] (85. B. Nguyen [-] ) , M. Řezáč [-] (85. T. Jarmer [-] ) , D. Zavadil [-] , M. Šafránek [-] (64. P. Otáhal [-] ) , J. Krčmař [-] , T. Kantor [-] , J. Ševeček [-] (18. D. Židlík [-] ) , M. Ohlídal [-] , M. Růžička [-]

FK Spartak Lipník nad Bečvou
E. Vrzala [-] (32. R. Vlasák [-] ) - J. Lyko [-] , T. Mach [-] , J. Skřítecký [-] (59. R. Machala [-] ) , D. Hurta [-] , J. Sivák [-] (72. M. Enenkel [-] ) , P. Kubeša [-] , O. Klevar [-] , F. Filipec [-] , M. Dudík [-] , O. Kalivoda [-]

ŽK: 54. T. Vojáček - 49. D. Hurta .
Hráči zápasu: D. Zavadil , D. Židlík - R. Vlasák .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: HORÁK Aleš - MAJER Pavel, KOPECKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Malysa

Expert:
Tip experta: výhra domácích

Lipníku se nedaří a Kovalovice doma vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích