1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o první místo skončil remízou


Branky


5

Zápas o první místo mezi Chválkovicemi a Velkou Bystřicí vítěze nepoznal. Domácí šli do vedení v prvním poločase, ale hosté dokázali v druhém poločase srovnat na 1:1. Oba týmy berou bod a na čele tabulky zůstávají hosté z Velké Bystřice o skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Souboj o první místo začal lépe pro domácí celek. Domácí šli do vedení po čtvrt hodině hry. V 16. minutě přišel centr z pravé stran, ke kterému se dostal Pospíšil, který uklidil míč k tyči na 1:0. Hostům se v prvním poločase nedařila finální fáze, proto si nic vážného nevytvořili. Domácí si vytvořili další šanci, ale další branku nepřidali. První poločas byl vyrovnaný, ale do kabin se odcházelo za těsného vedení domácích Chválkovic 1:0.

Vyrovnání od hostů

Oba týmy do druhého poločasu nastoupily ve stejném složení jako v prvním poločase. Druhá půlka zápasu pokračovala ve stejném tempu. Hosté byli o trochu víc na balónu než domácí, ale utkání pokračovalo ve výborné kvalitě. Diváci se dočkali gólu až v 73. minutě. Po neproměněné šanci na straně domácích přišel rohový kop na druhé straně pro hosty. K centru se dostal Hornich, který hlavou srovnal stav utkání na 1:1. Za sedm minut mohlo být otočeno, jenže střela Onofreje skončila pouze na břevně. Do závěrečného hvizdu už žádný gól nepadl a zápas skončil nerozhodně 1:1. Pro oba týmy je to první ztráta bodů v sezóně, ale v boji o první místo nic nemění. Hosté z Velké Bystřice jsou stále na prvním místě o skóre před druhými Chválkovicemi. Zápas navštívilo 250 diváku a mohli vidět kvalitní fotbal z obou stran.



Ohlasy k zápasu


SK Chválkovice
Alexandr Bačík: Myslím, že jsme si vypracovali více vyložených příležitostí na gól, ale soupeř byl o trochu kvalitnější na balónu. Zápas měl kvalitu o úrovně výš a remíza byla zasloužená.

FK Velká Bystřice
Pavel Kryl: Vynikající utkání, hodně lidí. Kvalitní dvě mužstva



Sestavy


SK Chválkovice
V. Zatloukal [-] - T. Pospíšil [-] , D. Bernatík [-] , D. Krieg [-] , J. Vališ [-] , M. Hrbáček [-] , M. Vyskočil [-] (88. M. Riabec [-] ) , R. Toman [-] , T. Kazár [-] , R. Výkrutík [-] (70. F. Ciesarík [-] ) , R. Hubník [-]

FK Velká Bystřice
F. Vodák [-] - T. Spurný [-] , F. Sehnal [-] (86. J. Schmidt [-] ) , L. Machýnek [-] , P. Krumpolc [-] , T. Mazouch [-] (56. V. Schulmeister [-] ) , D. Dvorský [-] , D. Hornich [-] , F. Kolečkář [-] , M. Zifčák [-] , L. Onofrej [-]

Hráči zápasu: R. Hubník , T. Kazár - D. Hornich , L. Machýnek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: ABERLE Jiří - BOROVIČKA Jaroslav, BĚHAL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Malysa

Expert:
Tip experta: remíza

Bitva dvou favoritů skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích