4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 10:00

8.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólový Šigut zařídil výhru domácích Opatovic


Branky


30. D. Šigut , 43. J. Veselka , 68. D. Šigut , 89. T. Klvaňa - 33. T. Pírek , 64. J. Šuba
5

Opatvoice doma hostily Nové Sady. Hosté byli lepším týmem, ale domácí byli ti kteří dávali branky. Opatovice získávají tři body za výhru nad mladíky z Nových Sadů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půlhodinové čekání na gól

Na první gól zápasu si museli diváci počkat půl hodiny. Poté o góly nebyla nouze. Ve 30. minutě šli domácí do vedení. Šigut se dostal k centru na malém vápně a hlavou otevřel skóre - 1:0. Jenže vedení domácích netrvalo příliš dlouho. Ve 33. minutě vyrazil Smutný střelu hostů, kterou do brány dorazil Pírek – 1:1. Těsně před koncem poločasu v 43. minutě si domácí vzali vedení zpátky. Klvaňa potáhl balón po levé straně a před brankou našel Veselku, který se nemýlil – 2:1. Hosté už do konce poločasu zareagovat nedokázali a do kabin se odcházelo za vedení domácího celku.

Tlak hostů, góly domácích

Nové Sady do druhého poločasu udělaly jednu změnu, na hřiště šel Janeček a dolů střelec gólu Pírek. Hostům se povedlo srovnat v 64. minutě. Šuba se postavil k přímému kopu z třiceti metrů a přízemní střelou k tyči rozvlnil síť – 2:2. Vyrovnaný stav dlouho nevydržel. Hosté byli sice lepší, ale branky střílely domácí Opatovice. V 68. minutě přišla chyba v rozehrávce Nových Sadů, po které vybojoval balón Klvaňa, který dával balón před bránu na Šiguta – 3:2. Hosté dokázali zatlačit soupeře, ale z tlaku si nedokázali vytvořit žádnou vyloženou příležitost. Definitivní tečka za utkáním přišla v 89. minutě. Po tlaku na obranu Nových Sadů se k míči dostal Klvaňa, který zvýšil do prázdné brány na konečných 4:2. Do konce zápasu se už nic nestalo a Opatovice si připisují tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL OPATOVICE
Bělík Ladislav: Fotbalovější tým nemusí vyhrát a rozhoduje bojovnost dneska.

FK Nové Sady B
Lojka Miroslav: My jsme hráli fotbal a domácí dávali góly. Prohra mě mrzí. Byli jsme lepším týmem, ale bohužel to je fotbal, když nedáš góly a děláš chyby tak prohraješ.



Sestavy


TJ SOKOL OPATOVICE
D. Smutný [-] - M. Rolinc [-] , T. Klvaňa [-] , J. Hostaša [-] , D. Šigut [-] (69. P. Vymětalík [-] ) , J. Pala [-] , J. Veselka [-] , P. Strnadel [-] (59. O. Masur [-] ) , D. Chrastina [-] , P. Klvaňa [-] , J. Zela [-]

FK Nové Sady B
R. Holý [-] - J. Šuba [-] , R. Sobek [-] , A. Nguyen [-] , T. Pírek [-] (46. A. Janeček [-] ) , M. Špička [-] (59. M. Zdeněk [-] ) , J. Šebora [-] (87. T. Bittner [-] ) , J. Raška [-] , S. Kubiš [-] (77. O. Zlámal [-] ) , J. Smrček [-] , M. Smrček [-]

ŽK: 48. D. Chrastina , 52. D. Šigut , 64. J. Hostaša , 83. J. Veselka - 72. A. Nguyen , 80. A. Janeček .
Hráči zápasu: T. Klvaňa , D. Šigut - A. Nguyen .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠERÝ Patrik - PANÁK Vít, VYBÍRAL Honza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Malysa

Expert:
Tip experta: výhra domácích

Opatovice jsou doma silné a opět to potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza