1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:30

7.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z vyrovnaného utkání berou tři body Hlubočky


Branky


6

Duel mezi Slatinicí a Hlubočky měl vyrovnanou hru, ale výslekdek skončil lépe pro hosty z Hluboček. Domácí sice šli do vedení, ale hosté zvládli utkání otočit na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání v závěru poločasu.

Oba týmy vstoupily do utkání dobře. Diváci viděli první gól po půlhodině hry. Ve 35. minutě šli domácí do vedení. K míči se dostal Garzina, který poslal svůj tým do vedení - 1:0. Těsně před koncem prvního poločasu přišla ještě jedna změna stavu. Ve 43. minutě se povedlo hostům srovnat skóre zápasu. Dvořák se dostal za hranicí pokutového území k odraženému míči, kterým dokázal prostřelit hradbu těl a srovnat stav utkání – 1:1. V posledních pár minutách už ke změně nedošlo a do rozhodčí poslal týmy do kabin za vyrovnaného stavu, který odpovídal hře v prvním poločase.

Otočení zápasu

Hosté do druhého poločasu nastoupili s jednou změnou. Odešel Stloukal a místo něho nastoupil Sekela. Hostům se povedlo otočit skóre zápasu po deseti minutách hry v druhé půli. V 56. minutě se po pěkné kombinaci na levé straně se k míči dostal František Henkl, který dokázal prostřelit golmana a otočit skóre zápasu – 1:2. Utkání pokračovalo ve vyrovnaném tempu. Jenže domácím se nepodařilo vstřelit vyrovnávající branku. V závěru zápasu ještě přišla červená karta pro domácí. V 90+3. minutě po druhé žluté kartě šel předčasně do sprch Valsa. Utkání skončilo těsnou výhrou hostů z Hluboček. I přes vyrovnané utkání berou hosté všechny tři body a posouvají se na třetí místo v tabulce. Domácí jdou na dvanácté místo.



Ohlasy k zápasu


SK Slatinice
Patrik Hrabal: Zápas dvou vyrovnaných týmů. Hosté těžili z větší zkušenosti na hřišti.

FK Hlubočky
Jiří Lužný: Utkání bylo kvalitní což ocenili i diváci na obou stranách.



Sestavy


SK Slatinice
R. Grepl [-] - R. Garzina [-] (88. L. Látal [-] ) , J. Pluháček [-] , D. Vychodil [-] , J. Vronka [-] (59. O. Valsa [-] ) , R. Kurfürst [-] , M. Škobrtal [-] , H. Vacek [-] , O. Novák [-] (88. D. Kurfürst [-] ) , D. Piňos [-] , J. Krajčovič [-]

FK Hlubočky
P. Axmann [-] - P. Jahoda [-] , M. Goldscheid [-] , V. Koplík [-] , J. Stloukal [-] (46. M. Sekela [-] ) - R. Dvořák [-] , O. Goldscheid [-] , F. Henkl [-] (62. M. Koupil [-] ) , M. Krbeček [-] (73. M. Auffahrt [-] ) , T. Režný [-] - M. Nguyen [-] -

ŽK: 7. O. Novák , 74. O. Valsa , 77. R. Kurfürst - 7. F. Henkl . ČK: 93. O. Valsa .
Hráči zápasu: R. Dvořák , F. Henkl .
Počet diváků: 133. Rozhodčí: BAŠNÝ Petr - PANÁK Vít, PEKÁREK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Malysa

Expert: Filip Němec
Tip experta: výhra hostů

Hlubočky jsou třetí za Chválkovicemi a Velkou Bystřicí a sbírat body budou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů