4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:30

7.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólový Sehnal řídil výhru Velké Bystřice


Branky


6

Bělkovice přijely do Bystřice připravení, ale přesto prohrály. Domácí dokázali opět vyhrát a stále si drží stoprocentnost a první místo o skóre před Chválkovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly za poločas

Hosté přijeli do Velké Bystřice připraveni. I přes to domácí už od začátku ukázali svoji sílu. V prvních dvaceti minutách si dokázali vytvořit slibné příležitosti, které gólem nepadli. Ve 32. minutě přišel rohový kop. Dobře kopnutý roh si našel Zifčák, který dokázal vstřelit gól na 1:0. Během tři minut přišla další změna stavu. Po rohovém kopu hostů přišel protiútok domácích, který zakončil Sehnal – 2:0. Hosté mohli ještě do konce poločasu snížit, ale svoji příležitost proměnit nedokázali. Žádný další gól už první poločas nepřinesl. Do kabin se tedy odcházelo za dvoubrankového vedení domácí Bystřice.

Pohlídaný poločas od domácích

Oba týmy přišly do druhého poločasu s jednou změnou. Za domácí přišel Hornich místo Zapletala. V hostující sestavě odešel Mašek a přišel Horčičák. Druhý poločas pokračoval v tempu prvního poločasu. Domácí byli více na míči a dál dokazovali roli favorita. V 67. minutě přišel další gól domácích. Cent do vápna si našel Sehnal, který vstřelil svůj druhý gól utkání – 3:0. Tenhle gól definitivně rozhodl zápas. Domácí ještě poslali na hřiště hráče z lavičky, kteří prokázali sílu v šířce kádru domácích. Definitivní tečka přišla v 88. minutě. Spurný se dostal k míči uvnitř vápna a zvýšil na konečných 4:0. Bystřice jsou pořád stoprocentní a o skóre na čele tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Velká Bystřice
Pavel Kryl: Z naší strany výborný a dneska je spokojenost. Soupeř byl dobře připravený, ale šance jsme si i tak dokázali vytvořit.

SK Bělkovice-Lašťany
Radovan Fencl: Bude doplněno.



Sestavy


FK Velká Bystřice
F. Vodák [-] - T. Spurný [-] , F. Sehnal [-] , J. Schmidt [-] (64. J. Hrubý [-] ) , V. Schulmeister [-] (64. P. Krumpolc [-] ) , T. Mazouch [-] (56. L. Machýnek [-] ) , D. Dvorský [-] , M. Zapletal [-] (46. D. Hornich [-] ) , F. Kolečkář [-] (78. B. Pospíšil [-] ) , M. Zifčák [-] , L. Onofrej [-]

SK Bělkovice-Lašťany
F. Pospíšil [-] - M. Vinkler [-] , P. Gaťařík [-] , V. Paták [-] (60. . Torres [-] ) , R. Vavřiník [-] (60. M. Sklenář [-] ) , T. Vinkler [-] , L. Fiferna [-] , M. Sklenář [-] , T. Mašek [-] (46. J. Horčičák [-] ) , T. Sklenář [-] , V. Onyshchenko [-]

ŽK: 45. P. Gaťařík , 75. V. Onyshchenko .
Hráči zápasu: F. Sehnal , T. Spurný .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PETR Zdenek - BĚHAL Radek, KONÍČEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Malysa

Expert: Filip Němec
Tip experta: výhra domácích

Bystřice ještě větší favorit než Chválkovice na postup. Zápas bude spíše o tom o kolik domácí vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích