Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 14:00

7.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoké vítezství Kovalovic řídil Ševeček, který vstřelil hattrick


Branky


33. J. Ševeček , 35. J. Ševeček , 43. M. Ohlídal , 46. J. Ševeček , 58. M. Ohlídal , 72. M. Šafránek , 73. D. Zavadil , 75. M. Boucník (vl.) , 79. V. Švec (p.)
6

Kovalovice po dlouhé době dokázali bodovat. Při výhře si zastřílely a zvítězily vysoko 9:0. Jakub Ševeček dokázal vstřelit hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly za poločas.

Hosté z Želatovic jeli do Kovalovic s cílem potvrdit domácí výhru. V prvních 30. minutách si dokázaly vytvořit dvě slibné šance, které nedokázaly proměnit. Jenže do vedení šli domácí. Ve 33. minutě potáhl Šimon Ševeček balón a přihrávkou našel staršího bratra Jakuba, který vstřelil první gól utkání -1:0. V 35. minutě Se opět prosadil Jakub Ševeček, který obstřelil brankáře na 2:0. Další dva góly přišly v posledních minutách poločasu. Ve 43. minutě zvýšil na 3:0 Ohlídal. V nastaveném čase prvního poločasu dovršil svůj hattrick Jakub Ševeček – 4:0. Jeho gól byla poslední událost, která se v prvním poločase stala. Do kabin se odcházelo za vysokého vedení domácích.

Gólmanův gól z penalty

Hostům se ze začátku druhého poločasu rozpadla středová zkušenost kvůli zraněním, kterou se snažili nahradit mladí dorostenci. Toho hned v 58. minutě využil Ohlídal, který přidal svůj druhý gól a zvýšil na 5:0. Pak přišla gólová smršť domácích mezi 70. a 80. minutou. Nejprve se v 72. minutě trefil Šafránek a zvýšil na 6:0. Ani ne za minutu bylo opět zvýšeno. V 73. minutě vstřelil branku Zavadil na 7:0. V 75. minutě si vstřelil vlastní gól Boucník a stav utkání byl 8:0. V 79. minutě přišel faul ve vápně Želatovic a rozhodčí nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil golman Švec, který dokázal proměnit a zvýšit na konečných 9:0. V posledních 20. minutách se už nic zásadního neudálo. Domácím spadlo do brány skoro všechno, co měli, a proto zvítězili vysoko 9:0. A po delší době si připisují tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kovalovice
Marek Ševeček: Do 20. minuty bylo utkání vyrovnané a nervózní. Poté se nám podařilo vstřelit rychlejší góly, po kterých se soupeř zlomil a pak už to bylo v naší režií. Dneska nám tam padlo všechno, do čeho jsme kopli.

FC Želatovice B
Petr Němec: Po druhém góle se naše hra rozpadla. Poté se nám zranili střední záložníci. Dnes se domácím povedlo snad z každé akce dát gól, ale výsledek je až moc krutý.



Sestavy


TJ Sokol Kovalovice
V. Švec [-] - Š. Ševeček [-] , M. Řezáč [-] (58. D. Židlík [-] ) , P. Otáhal [-] (58. A. Hrbas [-] ) , D. Zavadil [-] , M. Šafránek [-] (75. D. Donát [-] ) , J. Krčmař [-] (75. B. Nguyen [-] ) , T. Kantor [-] , J. Ševeček [-] , M. Ohlídal [-] (70. T. Jarmer [-] ) , M. Růžička [-]

FC Želatovice B
M. Dostál [-] - K. Tomek [-] , R. Stavěl [-] , M. Bielko [-] (46. J. Janota [-] ) , V. Král [-] , R. Klimek [-] , M. Boucník [-] , Š. Tomek [-] , P. Němec [-] , M. Koutný [-] (58. N. Škuta [-] ) , S. Jemelka [-]

ŽK: 29. J. Krčmař .
Hráči zápasu: M. Ohlídal , J. Ševeček .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: VILÍMEK Šimon - ŠERÝ Patrik, LASOVSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Malysa

Expert: Filip Němec
Tip experta: remíza

Opět se nám kryjí zápasy a pojedeme vyloženě s kádrem B-týmu a dorostenci a na domácí dlouhodobě neumíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů