0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 10:00

7.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chválkovice i nadále stoprocentní


Branky


30. T. Kazár , 67. D. Bernatík (p.) , 80. D. Bernatík
6

Mladíci Nových Sadů se dokázaly herně vyrovnat silnému soupeři z Chválkovic, ale o body je obrat nedokázaly. Chválkovice jsou tak i nadále stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách s jedním gólem

Nové Sady hostily jednoho z favoritů na postup a nečekal je lehký úkol. Mladíci Nových Sadů, ale nastoupili do utkání dobře a aktivně. V prvním poločase si dokázali vytvořit více příležitostí než hosté, ale žádnou ze šancí nedokázali proměnit. Do vedení šli tedy hosté. V 30. minutě po pěkné kombinaci dával první gól Kazár – 0:1. I přes šance domácích další gól do konce poločasu nepadl. Do kabiny se tedy odcházelo za těsného vedení hostů z Chválkovic.

Dvě branky hostí

Domácí šli do druhého poločasu s jednou změnou. Špička šel dolů a Zlámal šel do hry. Druhý poločas pokračoval ve stejném tempu jako první. Domácí si dokázali vytvářet gólové příležitosti, ale ty se jim nepodařilo dotáhnout do úspěšného konce. V 67. minutě odpískal pokutový kop pro hosty. K penaltě se postavil Bernatík, který zvládl překonat Holého – 0:2. Definitivní rána pro domácí přišla v 80. minutě. Bernatík předvedl pěknou individuální akci, kterou zakončil gólem – 0:3. V posledních deseti minutách už ke změně skóre nedošlo. Utkání skončilo vítězně pro hosty z Chválkovic, kteří tak stále drží stoprocentnost. Pro domácí Nové Sady může být pozitivum, že dokázaly odehrát vyrovnané utkání s těžkým soupeřem i přes neodpovídající výsledek zápasu.



Ohlasy k zápasu


FK Nové Sady B
Rostislav Sobek: Podali jsem sympatický výkon. Soupeři gratuluji ke třem bodům, ale mně se dneska hra našich mladých líbila.

SK Chválkovice
Ladislav Bělík: Zápas byl vyrovnaný. Myslím, že diváci si na kvalitu zápasu nestěžovali.



Sestavy


FK Nové Sady B
R. Holý [-] - A. Nguyen [-] , A. Andreev [-] , M. Smrček [-] (60. J. Smrček [-] ) , T. Pytlíček [-] (60. T. Bittner [-] ) , T. Pírek [-] (80. M. Zdeněk [-] ) , L. Dokoupil [-] , M. Špička [-] (46. O. Zlámal [-] ) , M. Novotný [-] , J. Raška [-] , S. Kubiš [-] (73. R. Sobek [-] )

SK Chválkovice
D. Luzar [-] - T. Pospíšil [-] (83. M. Riabec [-] ) , D. Bernatík [-] , F. Ciesarík [-] , D. Krieg [-] , J. Vališ [-] , M. Hrbáček [-] , R. Toman [-] , T. Kazár [-] , R. Výkrutík [-] , R. Penc [-] (86. L. Kotek [-] )

ŽK: 59. M. Novotný , 77. J. Raška , 84. A. Nguyen - 51. T. Kazár , 69. T. Pospíšil , 88. J. Vališ , 89. R. Toman .
Hráči zápasu: T. Kazár , D. Bernatík .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: MAŠEK Marek - KOPECKÝ David, HORÁK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Malysa

Expert: Filip Němec
Tip experta: výhra hostů

Domácí nemají špatný tým, ale Chválkovice s Velkou Bystřicí budou bojovat o první místo.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů