0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráč z pole v brance a třetí hattrick za sebou pro Machače


Branky


6

Sobotní zápas mezi Lipníkem a Beňovem toho nabídl opravdu hodně. Už ve 14. minutě šel do sprch golman hostí a do brány musel hráč z pole Jan Gréč, který v druhém poločase chytil penaltu. Na konci poločasu viděl červenou kartu i hráč domácích a počet hráčů na hřišti byl opět stejný. Závěr zápasu přinesl drtivou pětiminutovku hostů, kteří dokázali vstřelit tři branky. Aby toho nebylo málo hráč hostí Filip Machač vstřelil už svůj třetí hattrick za sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě červené karty

Utkání začalo z obou stran opatrně. Jenže už po čtvrt hodině dostal zápas náboj. Golman hostí po faulu mimo pokutové území uviděl červenou kartu a musel do sprch. Do branky musel tedy hráč z pole, a to Jan Greč. Po vyloučení se hosté zaměřili na bránění a spoléhali na rychlé protiútoky. Domácí se snažili využít přesilovky, ale k žádnému vážnému ohrožení se v prvním poločase nedostali. Když už se myslelo, že se bude odcházet do kabin za vyrovnaného stavu a za přesily domácích, tak zápas dostal další nový náboj. Po nesportovním chováním byl ve 45. minutě vyloučen hráč domácích Baran. Rozhodčí nařídil nepřímí kop pro hosty ve vápně domácích. Hosté tuhle nabídku využili a Machač poslal hosty do vedení – 0:1. Do kabin se tedy odcházelo za vyrovnaného počtu hráčů na hřišti a za vedení hostů z Beňova.

Drtivá pětiminutovka hostí

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy beze změny. Domácí Lipník ve snaze vyrovnat musel začít víc tlačit na obranu hostů. Jenže žádnou šanci přetavit v gól nedokázal. Asi největší šance pro domácí přišla v podobě pokutového kopu. Jenže bezchybně chytající Jan Gréč dokázal penaltu vyrazit a podržet svůj tým za stavu 0:1. Pak přišla drtivá pětiminutovka hostů. V 74. minutě se po rychle akci dostal k míči Navrátil, který zvýšil na 2:0 pro hosty. Za dvě minuty ho následoval Machač, který také po rychlé akci dokázal zvýšit – 0:3. Machač, který dokázal vstřelit hattrick v obou posledních zápasech byl jeden gól od třetího hattricku za sebou. Na třetí gól nemusel dlouho čekat. V 79. minutě se opět dostal k míči a dokončil svůj třetí hattrick – 0:4. Do konce zápasu se už nic zásadního nestalo a hosté si odvážejí tři body a čisté konto za výhru o čtyři branky. Pro hosty z Beňova je to třetí výhra v řade. Naopak pro domácí Lipník je to třetí prohra za sebou bez vstřelené branky.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Lipník nad Bečvou
Roman Zavadil: Bude doplněno.

FC Beňov
Nesňal Vladimír: Opět musím kluky pochválit, předvedli týmový výkon a nerozhodilo nás ani brzké vyloučení. Utkání se definitivně zlomilo, když domácí neproměnili pokutový kop, je to už na podzim třetí chycená penalta, vždy od jiného našeho brankaře. Chtělo by se jen vyvarovat zbytečných žlutých karet.



Sestavy


FK Spartak Lipník nad Bečvou
E. Vrzala [-] - R. Machala [-] , L. Baran [-] , J. Skřítecký [-] (79. M. Enenkel [-] ) , D. Hurta [-] , J. Sivák [-] , P. Kubeša [-] , O. Klevar [-] (85. O. Kalivoda [-] ) , F. Filipec [-] (66. O. Miko [-] ) , M. Dudík [-] (79. J. Lyko [-] ) , M. Kubica [-]

FC Beňov
J. Gréč [-] - A. Caletka [-] , M. Janský [-] , M. Gréč [-] (76. P. Pospíšil [-] ) , D. Navrátil [-] (85. J. Miklasiński [-] ) , M. Macháček [-] (76. J. Botor [-] ) , F. Machač [-] , J. Vávra [-] , J. Dytrych [-] , J. Hrabal [-] , J. Zbořilák [-] (80. M. Václavíček [-] )

ŽK: 40. J. Sivák , 48. E. Vrzala , 48. J. Skřítecký , 52. P. Kubeša - 30. J. Hrabal . ČK: 45. L. Baran - 14. J. Dytrych .
Hráči zápasu: F. Machač , J. Gréč .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: PEKÁREK Roman - PETR Zdenek, VILÍMEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Malysa

Expert: Filip Němec
Tip experta: remíza

Beňov je venku poloviční a pokud Lipník nechce hrát tam kde loni, tak musí sbírat body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů