3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý výhra v sezóně pro Želatovice


Branky


5

Želatovice byly posílené o dva hráče z A-týmu a na jejich hře to bylo poznat. Zápas se Slatinicí byl vyrovnaný až do třicáté minuty, kdy domácí vstřelili dvě rychlé branky. Hosté si připisují čtvrtou prohru v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly během dvou minut

Oba týmy do utkání vstoupily vyrovnaně a podle toho i vypadala hra v prvních třiceti minutách. Jenže ve 28. minutě šly domácí Želatovice do vedení. Po křídelní akci se k míči dostal Kurfürst, který otevřel skóre zápasu – 1:0. Ani ne za dvě minuty přišel další gól. Ve 30. minutě se dostal k odraženému míči domácí Zezulka a dostal Želatovice do dvoubrankového vedení – 2:0. Pro celý zápas byly tyhle dvě minuty zlomové. Do konce prvního poločasu se už nic zásadního nestalo. Do kabiny se odcházelo za stavu 2:0 pro domácí.

Poločas o jednom gólu

Do druhého poločasu nastoupili hosté s jednou změnou. Na hřiště přišel mladík Vacek. Slatinice se snažily se zápase něco udělat a do druhého poločasu nastoupily aktivně. Byly více na míči, ale k žádné vyložené šanci to nevedlo. Po deseti minutách se hra lehce srovnala a toho využili domácí. V 53. minutě přišel prostrčený balón středem hřiště na Kurfürsta, který vstřelil svůj druhý gól v zápase a zvýšil vedení na 3:0. Pro hosty to byla tvrdá rána. Hosté v 64. minutě prostřídali, ale k brance, která by znamenala snížení to nevedlo. Do konce zápasu se už ani na jedné straně nestalo nic významného a utkání, tak skončilo výhrou 3:0 pro domácí Želatovice. Pro posílené Želatovice je to druhý výhra v sezóně a dostávají se na deváté místo v tabulce. Hosté ze Slatinice jsou po čtvrté porážce v sezóně na jedenáctém místě.



Ohlasy k zápasu


FC Želatovice B
Filip Němec: Vyrovnané utkání do třicáté minuty. Pak jsme vstřelili dvě rychlé branky, které změnili ráz utkání a v horku co panovalo už hosté neměli sílu na obrat. Nám dneska pomohlo, že jsme měli posílenou sestavu o dva kluky z A-týmu. Na naší hře to bylo vidět, dali nám takové to co nám chybí abychom bodovali pravidelně.

SK Slatinice
Patrik Hrabal: Bude doplněno.



Sestavy


FC Želatovice B
M. Dostál [-] - M. Bielko [-] , D. Zezulka [-] , V. Král [-] , R. Klimek [-] , M. Boucník [-] , Š. Tomek [-] (71. R. Zehnálek [-] ) , P. Němec [-] , M. Koutný [-] (79. K. Tomek [-] ) , M. Kurfürst [-] (82. M. Tichavský [-] ) , S. Jemelka [-] (79. R. Stavěl [-] )

SK Slatinice
R. Grepl [-] - P. Fiala [-] (64. P. Tichý [-] ) , J. Pluháček [-] , D. Vychodil [-] , Z. Šemro [-] , O. Valsa [-] (46. H. Vacek [-] ) , M. Škobrtal [-] , R. Muchka [-] (64. R. Garzina [-] ) , O. Novák [-] , D. Piňos [-] , J. Krajčovič [-]

ŽK: 58. J. Krajčovič .
Hráči zápasu: M. Kurfürst , M. Boucník .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: BOROVIČKA Jaroslav - HORÁK Jiří, MAJER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Malysa

Expert: Pavel Kryl
Tip experta: výhra hostů

Slatinice dokáže venku vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích