Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beňov se probouzí po nepovedeném začátku sezóny


5

Beňov doma přivítal oslabené Kovalovice. I přes vedení hostů byli lepší domácí a ještě do konce poločasu stihli otočit. Celkově zápas vyhráli vysoko 7:2. Hosty z Kovalovic nečeká nic lehkého v podzimní části sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Machače

Utkání začalo lépe pro hosty z Kovalovic. V 10. minutě se k odražené střele dostal Krčmář, který dorazil do branky – 0:1. Jenže vedení hostí netrvalo příliš dlouho. V 19. minutě odpískal rozhodčí penaltu pro domácí Beňov. K penaltě se postavil Machač, který vyrovnal stav utkání – 1:1. Domácím se dařilo být lepším týmem. Ve 31. minutě došlo k otočení skóre. K míči se dostal Machač, který vstřelil svůj druhý gól utkání – 2:1. Ani ne za deset minut se Machač radoval znovu. Ve 39. minutě opět skóroval a dovršil svůj hattrick – 3:1. Machač navazuje na střeleckou formu z minulého víkendu. Do konce poločasu už gól nepadl a do kabin se odcházelo za dvoubrankového vedení domácího Beňova.

Pět gólu za poločas

V druhém poločase pokračovalo dobré tempo domácích. Dokázali si vytvořit spoustu šancí a centrů. Z tohohle tlaku dokázali domácí vytěžit další čtyři branky. Nejprve v 61. minutě zvýšil na 4:1 Navrátil. Za devět minut v 70. minutě vstřelil gól Macháček – 5:1. Domácí ofenzíva neustávala a v 76. minutě zvýšil na 6:1 Janský. Poslední gól domácích padl v 83. minutě. K míči se dostal Václavíček, který vstřelil poslední gól domácích na 7:1. Na konečných 7:2 upravil v 90. minutě Růžička nástřelem na branku, který nakonec skončil až v síti. Utkání skončilo vysokou výhrou domácího Beňova, který vyskočil na šesté místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FC Beňov
Vladimír Nesňal: S hrou i výsledkem jsme samozřejmě spokojeni. Zápas jsme zvládli herně i fyzicky. Hráči se po nepovedeném úvodu sezóny dostávají do formy, nicméně musíme dál makat na trénincích, jistě přijdou těžší soupeři.

TJ Sokol Kovalovice
Marek Ševeček: Z naší strany momentálně nejsme schopní držet úroveň 1.A třídy, protože máme asi šest zraněných hráčů. Většina je ze základní sestavy a nejsme schopní je herně ani kvalitně nahradit, takže teď bojujeme s výsledkama, které nejsou hodné 1.A třídy.



Sestavy


FC Beňov
J. Dytrych [-] - A. Caletka [-] , M. Janský [-] , M. Gréč [-] , D. Navrátil [-] (71. J. Botor [-] ) , M. Macháček [-] (82. J. Miklasiński [-] ) , F. Machač [-] , J. Vávra [-] , J. Gréč [-] (78. M. Václavíček [-] ) , J. Hrabal [-] , J. Zbořilák [-]

TJ Sokol Kovalovice
V. Švec [-] - T. Hromada [-] , D. Zavadil [-] , D. Židlík [-] , M. Šafránek [-] , J. Krčmař [-] , T. Vojáček [-] , T. Kantor [-] , J. Ševeček [-] , M. Ohlídal [-] (68. P. Otáhal [-] ) , M. Růžička [-]

ŽK: 15. F. Machač , 30. A. Caletka , 88. J. Miklasiński - 30. T. Kantor .
Hráči zápasu: J. Gréč , F. Machač .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MAŠEK Marek - HORÁK Jiří, KOPECKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Malysa

Expert: Pavel Kryl
Tip experta: výhra domácích

V Beňově se hraje špatně.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích