2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání rozhodla větší kvalita domácích


Branky


13. R. Penc , 70. T. Kazár
5

Chválkovice doma hostily Hodolany. Domácí zvládli utkání s čistým kontem a berou tři body za výhru 2:0. Pro Hodolany je to druhá prohra v řadě a opět hodně neproměněných šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný poločas

Začátek zápasu začal opatrně z obou stran. Hosté díky chybám domácích měli na začátku utkání tři slibné šance, které ale nedokázali proměnit. Jenže to byli domácí, kteří šli do vedení. V 13. minutě přišel přetažený centr z pravé strany, který si našel na zadní tyči Penc a dostal míč do sítě – 1:0. V dalších minutách si oba týmy vytvořily příležitosti, ale ani jedna neznamenala změnu skóre. Do kabin odcházeli domácí Chvalkovice za těsného vedení 1:0.

Šance bez gólu

Druhý poločas pokračoval ve stejném rytmu jak první. Chválkovice potvrzovaly roli favorita a byly lepším týmem v zápase. I přesto si hosté z Hodolan dokázali vytvářet šance. Jenže je nedokázali proměnit ve vyrovnávací branku. Domácí si také vytvářeli příležitosti ke skórování, ale jejich šance pochytal brankář Zbořil. Změna skóre přišla až v 70. minutě zápasu. Toman si udělal dva protihráče na hraně vápna a přes malé vápno předložil míč před prázdnou branku, kde byl Kazár, který zvýšil vedení na 2:0. Hodolany se v závěru utkání snažily s výsledkem něco udělat pomocí střídání, ale žádná branka z toho nebyla. Ani domácí už v posledních dvaceti minutách utkání nevstřelili žádný gól. Utkání skončilo po devadesáti minutách výhrou domácích Chválkovic 2:0. Pro hosty je to druhá prohra v řadě.



Ohlasy k zápasu


SK Chválkovice
Alexandr Bačík: Utkání bylo dneska průměrné.

FC Sigma Hodolany
Milan Kovařík: Rozhodla větší kvalita domácích, kteří byli silní a kvalitní na balónu. Zaslouženě vyhráli. Mrzí mě, že jsme nevstřelili branku, protože příležitosti jsme na to měli. Bez toho body nezískáme.



Sestavy


SK Chválkovice
D. Luzar [-] - T. Pospíšil [-] (81. M. Ondrejka [-] ) , D. Bernatík [-] , F. Ciesarík [-] (68. R. Výkrutík [-] ) , M. Vyskočil [-] (81. L. Kotek [-] ) , D. Krieg [-] , J. Vališ [-] , M. Hrbáček [-] , R. Toman [-] , T. Kazár [-] , R. Penc [-] (77. M. Riabec [-] )

FC Sigma Hodolany
J. Zbořil [-] - J. Charamza [-] (81. P. Mráček [-] ) , M. Fiala [-] , R. Nestrojil [-] , M. Salajka [-] , A. Čech [-] , J. Wenzel [-] (65. B. Petrák [-] ) , T. Alka [-] (81. M. Zemánek [-] ) , M. Konvička [-] (88. M. Kovařík [-] ) , D. Švancara [-] , Z. Krajc [-]

ŽK: 73. M. Vyskočil - 56. J. Wenzel , 62. D. Švancara .
Hráči zápasu: T. Kazár , R. Toman - J. Zbořil .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Křepský Michal - KOUŘÍLEK Martin, DOSOUDIL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Malysa

Expert: Pavel Kryl
Tip experta: výhra domácích

Derby, hodně lidí, ale rozhodnou zkušenosti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích