4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 10:00

6.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tomáš Klvaňa zařídil tři body hattrickem


Branky


3. J. Veselka , 31. T. Klvaňa , 73. T. Klvaňa , 84. T. Klvaňa (p.)
5

Nováček z Opatovic hostil Lipník nad Bečvou. Domácí oba poločasy vyhráli 2:0 a připisují si další výhru. Díky tomu jsou momentálně na třetím místě v tabulce. Naopak pro Lipník to byla čtvrtá porážka v sezóně a jsou na dvanáctém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý začátek

Utkání začalo líp pro domácí, kteří už ve 3. minutě šli do vedení. Po ztrátě hostů na vápně se k míči dostal Veselka, který míč poslal k tyči – 1:0. Po úvodním tlaku domácích se do hry dostali hosté. Lipník dokázal zatlačit domácí pomocí standartek a rohových kopů. Ovšem z tohohle tlaku žádný gól nepadl. Domácí dokázali na tlak odpovědět gólem. Ve 31. minutě se Tomáš Klvaňa uvolnil a po samostatném úniku a zvládnutém souboji 1na1 proti gólmanovy skóroval – 2:0. Obrana domácích zvládla ubránit útočné akce hostů. Do kabin se tedy odcházelo za dvoubrankového vedení domácích.

Góly v posledních dvaceti minutách

Hosté nastoupili do druhého poločasu s jednou změnou a na hřiště přišel Sivák. Ve druhém poločase se diváci dočkali gólů až v posledních dvaceti minutách. V 73. minutě potáhl Novák balón po levé straně a připravil balón před bránu na Klvaňu, který zvýšil na 3:0. Definitivní tečka za utkáním přišla v 84. minutě po průniku Pavla Klvaňi do vápna a následném faulu rozhdočí odpískal penaltu. K té se postavil Tomáš Klvaňa, který proměnil – 4:0. Pro Tomáše Klvaňu to byl třetí gól v zápase. V posledních minutách utkání se už nic dalšího nestalo a rozhodčí ukončil utkání za tohohle stavu. Pro nováčka z Opatovic je to třetí výhra. Minimálně do dalšího kola jsou Opatovice na třetím místě tabulky. Hosté z Lipníku jsou na dvanáctém místě v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL OPATOVICE
Bělík Ladislav: Do utkání jsme vstoupili aktivně což se ukázalo hned na začátku. Škoda, že jsme nepřidali druhý gól hned ze začátku. Bylo by to klidné utkání pro nás, takhle to bylo trochu nervózní první poločas. Věděli jsme, že máme víc ze hry a třetí gól visel ve vzduchu. S hrou jsem spokojený a musím pochválit obranou čtveřici s golmanem, která nám funguje dlouhodobě. Jsem rád, že se konečně prosadil Veselka.

FK Spartak Lipník nad Bečvou
Zavadil Roman: Bude doplněno.



Sestavy


TJ SOKOL OPATOVICE
D. Smutný [-] - T. Klvaňa [-] , D. Novák [-] (75. D. Král [-] ) , D. Chrastina [-] , D. Šigut [-] (70. P. Vymětalík [-] ) , J. Zela [-] , J. Veselka [-] , P. Klvaňa [-] , J. Hostaša [-] , J. Pala [-] , M. Rolinc [-]

FK Spartak Lipník nad Bečvou
E. Vrzala [-] - J. Lyko [-] (59. O. Kalivoda [-] ) , L. Baran [-] , J. Skřítecký [-] , D. Hurta [-] , T. Mach [-] , P. Kubeša [-] (46. J. Sivák [-] ) , O. Klevar [-] (40. R. Machala [-] ) , F. Filipec [-] , M. Dudík [-] , M. Kubica [-] (79. M. Enenkel [-] )

ŽK: 63. J. Zela - 14. M. Kubica , 29. D. Hurta .
Hráči zápasu: T. Klvaňa , J. Pala .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEDLÁČEK Libor - PERUTKA Jiří, BRÁZDIL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Malysa

Expert: Pavel Kryl
Tip experta: výhra domácích

Opatovice doma vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích