2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté z Kralic si připisují další bod za remízu


Branky


5

Hosté z Kralic přijeli do Hluboček v jedenácti lidech, ale i přes to dokázali bodovat. Domácí byli v zápase lepší, ale nedokázali vstřelit více gólů a musí se spokojit pouze s remízou, kterou vystřelil v 88. minutě Nguyen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól těsně před koncem

Utkání začalo aktivně a už v 5. minutě se měnilo skóre. K míči se dostal František Henkl, který dostal Hlubočky do vedení – 1:0. Domácí byli více na míči a měli více ze hry. Jenže gól padl na druhé straně. V 28. minutě vyslal Jurtík do běhu Cibulku, který prošel přes dva hráče a chytrou střelou vyrovnal stav utkání na 1:1. Domácí Hlubočky nedokázaly přidat další branku. Když už se čekalo, že se bude do kabin odcházet za vyrovnaného stavu přišel ještě jeden rohový kop pro hosty. Ve 45. minutě se dostal k centru Jurtík, který dostal hlavou míč do sítě – 1:2. Kralice v závěru poločasu otočily skóre na 1:2. Bez nastaveného času poslal sudí oba týmy do kabin.

Vyrovnání dvě minuty před koncem

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy ve stejném složení jako do prvního. Hosté ve snaze udržet těsný náskok hlavně druhý poločas bránili. Naopak domácí si vytvářeli šance, s kterých nedokázali vstřelit vyrovnávací gól. Bez vyrovnávacího gólu nemohli domácí pomýšlet na otočení zápasu. Vytoužený vyrovnávací gól přišel, ale pro domácí už pozdě. V 88. minutě se prosadil Nguyen mezi dvěma stopery hostí a dotlačil balón do sítě – 2:2. Bohužel pro domácí přišel vyrovnávací gól pozdě a už další vstřelit nedokázali. Po závěrečném hvizdu rozhodčího vsítil na výsledkové tabuli výsledek 2:2. Pro hosty z Kralic je to druhý bod v sezóně, i tak zůstávají na posledním místě v tabulce. Hlubočky se po ztrátě nacházejí na páté příčce. 



Ohlasy k zápasu


FK Hlubočky
Petr Mrázek: Celkově to bylo průměrné utkání. Kvalita se dneska nedá srovnat s minulým utkáním s Bystřicí. Soupeř bránil a byl zaparkovaný a těžce se do toho hraje. Všichni naši hráči se snažili a bojovali, ale bohužel dneska to nešlo.

FC Kralice na Hané
Jiří Lužný: Dneska bylo míň chyb jak proti Slatinicím. Hra byla dobrá. Jsem spokojený s přístupem a nasazením. Kdybychom měli dneska stejný počet hráčů na lavičce jako minulý víkend, tak jsme to asi zvládli líp.



Sestavy


FK Hlubočky
P. Axmann [-] - M. Auffahrt [-] (46. M. Koupil [-] ) , B. Pudil [-] , J. Henkl [-] , M. Goldscheid [-] - M. Sekela [-] , T. Režný [-] , P. Jahoda [-] , F. Henkl [-] , M. Krbeček [-] (63. M. Švanda [-] ) - M. Nguyen [-] -

FC Kralice na Hané
F. Moláček [-] - J. Svozil [-] , R. Schvarz [-] , R. Dokoupil [-] , J. Cibulka [-] , R. Petržela [-] , R. Lejsek [-] , J. Petrík [-] , L. Troneček [-] , A. Jurtík [-] , J. Hlačík [-]

ŽK: 60. M. Koupil - 48. L. Troneček , 93. R. Schvarz .
Hráči zápasu: F. Henkl - J. Cibulka .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: MILEK Martin - ONDRÁČEK Jakub, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Malysa

Expert: Pavel Kryl
Tip experta: výhra domácích

Pokud budou hrát Hlubočky jako v Bystřici, tak jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích