Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase řádila nová posila Onyshchenko


5

Bělkovice-Lašťany přivedly před dvouma týdny novou posilu. Dnes odehrál druhé utkání a vstřelil první dva góly, k tomu přidal i asistenci. I díky tomu dokázali domácí vrátit Novým Sadům zápornou bilanci z minulé sezóny a vítezí vysoko 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly po půl hodině hry

První poločas začal opatrně z obou stran. Na míči byli více domácí hráči, ale na obou stranách byly vidět nepřesnosti. První větší šanci měli domácí, když střelou zevnitř vápna trefili domácí břevno. Šanci měli také hosté, Šuba utekl po levé straně, ale svojí šanci neproměnil. Góly přišly až po půl hodině hry. V 35. minutě po autovém vhazování prodloužil hlavou Onyshchenko na Sklenáře, který vystřihl nůžky a otevřel skóre – 1:0. Za tři minuty šli domácí do dvoubrankového vedení. V 38. minutě vystřelil Onyshchenko z vápna nechytatelně k tyči – 2:0. V prvním poločase se už nic dalšího nestalo a týmy odešly do kabiny za dvoubrankového vedení domácích.

Vše důležité v posledních deseti minutách

Hosté z Nových Sadů chtěli s utkáním něco udělat a do druhého poločasu nastoupili dva nový hráči, Reiter se Zlámalem. V první polovině druhého poločasu se toho moc nestalo. Hra hostí už přecházela do rizika a díky tomu se začaly otevírat okénka v obraně Nových Sadů. Domácím se ale nepovedlo tyhle okénka využít. Vše podstatné se událo v posledních deseti minutách zápasu. Nejprve se dostal hostující Andreev do vyložené šance v malém vápně, ale trefil pouze tyč a snížit nedokázal. Naopak hned přišel protiútok domácích, ke kterému se dostal Vinkler a ten zvýšil na 3:0. Místo zdramatizování zápasu ze strany hostí přišla tvrdá rána od domácích. Definitivní tečku za dnešním utkáním přidal v 84. minutě Onyshchenko. Golman vyrazil střelu Vinklera, ke které se dostal Onyshchenko, který dorazil míč do sítě – 4:0. V posledních minutách se už nic nestalo. Domácí vítězí vysoko 4:0 a dostávají se na čtvrté místo v tabulce. Nové Sady, které se musely obejít bez některých hráčů padají v tabulce na sedmé místo.



Ohlasy k zápasu


SK Bělkovice-Lašťany
Radovan Fencl: Proti mladíkům z Nových Sadů jsme měli jasný cíl, a to potvrdit naši výhru z minulého kola. Hrálo se pohledné utkání, které se muselo divákům líbit. My dali čtyři krásné góly a tak bereme zaslouženě tři body, takže mohu být spokojen.”

FK Nové Sady B
Miroslav Lojka: Opět nastoupili mladí hráči, kteří tvořili 90% sestavy. Klukům se nedá nic vyčíst, je to pro ně velká škola. Kluci za sebou mají dvě vložená kola s dorostem, takže jejich vytížení bylo momentálně vysoké. Dneska bylo poznat na hřišti, že za sebou mají tolik utkání.



Sestavy


SK Bělkovice-Lašťany
F. Pospíšil [-] - P. Gaťařík [-] (86. T. Kráčmar [-] ) , J. Matoušek [-] , R. Vavřiník [-] , V. Onyshchenko [-] , L. Fiferna [-] (69. V. Paták [-] ) , M. Sklenář [-] , D. Hložánka [-] (66. M. Sklenář [-] ) , M. Vinkler [-] , T. Sklenář [-] , I. Havlík [-]

FK Nové Sady B
M. Marek [-] - J. Šuba [-] (76. L. Fojtík [-] ) , A. Andreev [-] , M. Smrček [-] , T. Pytlíček [-] , T. Pírek [-] , J. Smrček [-] , M. Špička [-] , M. Zdeněk [-] (46. O. Zlámal [-] ) , J. Raška [-] (64. K. Navrátil [-] ) , S. Kubiš [-] (46. F. Reiter [-] )

ŽK: 48. R. Vavřiník .
Hráči zápasu: M. Sklenář , V. Onyshchenko - A. Andreev .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Konečný Miroslav - PETR Zdenek, KONÍČEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Malysa

Expert: Pavel Kryl
Tip experta: výhra hostů

Kvalita by se měla prokázat na straně Nových Sadů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů