4:1
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První výhra Beňova v téhle sezóně


Branky


8. F. Machač , 15. F. Machač , 20. M. Macháček , 46. F. Machač (p.) - 84. P. Němec
6

Derby začalo svýžně a už ve 20. minutě domácí vedli 3:0. Želatovice trápí koncovka a své šance nedokázaly proměnit. Beňov si dokázal pohlídat výsledek a přidat ještě jednu branku. Vítezí 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za dvacet minut rozhodnuto

Domácí Beňov zažil velmi dobrý vstup do utkání, když už ve 20. minutě vedl 3:0. V 8. minutě se k míči po nedůrazném odkopu stopera hostí dostal Machač, který otevřel skóre zápasu – 1:0. V 15. minutě přišel další špatně odkopnutý balón, ale tentokrát od záložníka hostí. K míči se na vápně dostal opět Machač, který zvýšil na 2:0. Za pět minut nebyli hosté důrazní u svého vápna a díky tomu se k míči dostal Macháček, který dal svému týmu třígólové vedení – 3:0. Hosté si v prvním poločase dokázali vytvořit také své šance, ale žádnou z nich neproměnily. Těsně před koncem poločasu ve 45. minutě přišel zbytečný faul od obrany Želatovic a rozhodčí nařídil penaltu. K té se postavil Machač a proměněnou penaltou završil svůj hattrick – 4:0. Do kabin se odcházelo za vysokého vedení domácího Beňova.

Pohlídaný poločas od domácích

Ve druhém poločase už se nikam domácí nehnali a výsledek si hlídali. Hosté ze Želatovic si dokázali vybojovat penaltu, ale tu nedokázali proměnit a snížit stav utkání. Želatovice dokázaly dostat balón do sítě až v závěru zápasu. V 84. minutě vraceli hosté centr do vápna, u kterého chtěli domácí zahrát ofsajd systém, ale ten se jim nepovedl a hosté se ocitli ve velkém počtu před golmanem. K míči se dostal Němec, který hlavou překonal golmana – 4:1. V závěru ještě padla červená karta pro hosty za tvrdé podražení soupeře. Nic dalšího už se nestalo a domácí Beňov si připisuje svojí první výhru v sezóně.



Ohlasy k zápasu


FC Beňov
Vladimír Nesňal: Výkon mužstva hlavně v prvním poločase byl až na malé chybičky při bránění standartních situací výborný, navázali jsme na výkon z minulého utkání a zaslouženě máme první vítězství v nové sezóně. Škoda jen závěru utkání kdy jsme byli někdy zbytečně nervózní a nedohráli utkání tzv. na pohodu

FC Želatovice B
Filip Němec: Nechytili jsme vstup do utkání. Domácí rozhodli zápas do dvacáté minuty, a i přes vytvořené šance jsme nedokázali trefit bránu s tím máme dlouhodobé problémy. V druhém poločase jsme byli lepší, ale domácí si to pohlídali a těžko říct, jak by to vypadalo, kdyby byl jiný výsledek.



Sestavy


FC Beňov
M. Judas [-] - A. Caletka [-] , M. Janský [-] , M. Gréč [-] , D. Navrátil [-] , M. Macháček [-] , F. Machač [-] , J. Gréč [-] (67. J. Botor [-] ) , J. Hrabal [-] , J. Zbořilák [-] (64. P. Pospíšil [-] ) , M. Gregovský [-]

FC Želatovice B
M. Dostál [-] - V. Král [-] , R. Klimek [-] (74. J. Janota [-] ) , M. Boucník [-] , V. Koplík [-] , Š. Tomek [-] (46. M. Tichavský [-] ) , P. Němec [-] , J. Jemelka [-] , M. Koutný [-] , M. Kurfürst [-] , S. Jemelka [-]

ŽK: 27. J. Zbořilák , 88. J. Hrabal - 32. V. Koplík , 45. V. Král . ČK: 90. V. Koplík .
Hráči zápasu: J. Hrabal , F. Machač - P. Němec .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: PEKÁREK Roman - VIČAR Martin, HORÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Malysa

Expert: Ondřej Fojtík
Tip experta: remíza

Další derby, myslím si, že lze očekávat vyrovnaný zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích