2:1
(2:1)
45. F. Henkl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro domácí Bystřici


Branky


6

Domácí čekala první težká zkouška. Derby proti Hlubočkám, ale zvládli a po čtyřech zápasech jsou stále stoprocentní. Utkání navštívilo 350 diváků a panovala dobrá atmosféra s výborným a vyrovnaným fotbalem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly během dvou minut

Utkání začalo velmi vyrovnaně a hosté z Hluboček přijeli dobře nachystaní. První gólovou příležitost měli domácí. Ve 20. minutě přišel přetažený centr na Hornicha, který vystřelil, ale skvělým zákrokem na brankové čáře ho vychytal Axmann. Zápas probíhal hlavně ve středu hřiště. I tak se diváci dočkali branek. Ve 33. minutě dostal Spurný balón za obranu, lehce přehodil golmana a zakončil do prázdné branky na 1:0. Ani ne za minutu šli domácí do dvoubrankového vedení. Ve 34. minutě se po ztrátě míče hostů dostal k míči Hornich, který zvýšil vedení svého týmu – 2:0. Do kabin se už skoro odcházelo za dvoubrankového vedení domácích, ale hosté z Hluboček ještě dokázali ve 45. minutě snížit stav utkání. Po soubojích ve vápně se k míči dostal František Henkl, který špičkou dostal míč do branky – 2:1. Hned po vstřeleném gólu ukončil rozhodčí první poločas.

Červená v závěru utkání

Druhý poločas pokračoval ve hře po vápna. Oba týmy hrály vyrovnané utkání, ale do vyložených gólových šancí se nedostávaly. Ke konci zápasu se domácí snažili udržet těsné vedení a spoléhali na brejkové situace. Poslední zásadní moment utkání přišel v 86. minutě, když se hráč domácí Bystřice dostal z boku do pozice, kdy by šel sám na golmana, kterého podražením zastavil Dvořák, který uviděl červenou kartu. Do konce zápasu už žádný gól nepadl. Bystřice ubránila těsný výsledek 2:1 a pokračuje stoprocentní. Hosté z Hluboček poprvé v této sezóně prohrávají.



Ohlasy k zápasu


FK Velká Bystřice
Pavel Kryl: Skoro až jsme rádi za bod, ale hosté neměli žádnou gólovou situaci. Bylo to výborné utkání ze vším všudy. Hodně diváků, počasí vyšlo, takže super.

FK Hlubočky
Jiří Lužný: Velmi nadprůměrné utkání, které patřilo k vrcholům sezóny. Potkali se dva kvalitní soupeři, kteří předváděli výborné výkony.



Sestavy


FK Velká Bystřice
F. Vodák [-] - V. Schulmeister [-] , T. Mazouch [-] , F. Sehnal [-] (67. J. Hrubý [-] ) , L. Machýnek [-] , P. Krumpolc [-] (46. J. Schmidt [-] ) , D. Dvorský [-] , F. Kolečkář [-] , M. Zifčák [-] (92. M. Zapletal [-] ) , T. Spurný [-] , D. Hornich [-]

FK Hlubočky
P. Axmann [-] - R. Dvořák [-] , V. Koplík [-] , M. Auffahrt [-] (46. M. Sekela [-] ) , J. Henkl [-] , M. Goldscheid [-] (84. B. Pudil [-] ) - F. Henkl [-] , P. Jahoda [-] , T. Režný [-] , M. Krbeček [-] - M. Nguyen [-] -

ŽK: 78. J. Schmidt - 75. T. Režný . ČK: 86. R. Dvořák .
Hráči zápasu: P. Krumpolc , D. Hornich - M. Nguyen , T. Režný .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Křepský Michal - VLÁČIL Svatopluk, DOKOUPIL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Malysa

Expert: Ondřej Fojtík
Tip experta: remíza

Derby, hodně lidí, vyrovnaný zápas, který bych tipoval remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích