Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí nedokázali překonat Zatloukala v bráně hostí


6

Utkání začalo lépe pro hosty, kteří dokázali vstřelit dvě branky v prvních patnácti minutách. Poté se hrá srovnala, ale další branka padla až v závěru a utkání skončilo 3:0 výhrou hostů z Chválkovic. Lipník nedokázal navázat na první výhru z minulého víkendu. Naopak hosté z Chválkovic jsou po čtyřech zápasech stále stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly na začátku utkání

Utkání začalo lepé pro hosty z Chválkovic. Už ve 4. minutě šli do vedení. Martin Vyskočil se dostal k centru z boku a otevřel skóre zápasu – 0:1. Začátek zápasu byl v režií hostujícího týmu. V 11. minutě zatáhl záložník balón, který poslal před bránu na Ciesaríka a ten zvýšil stav utkání – 0:2. Utkání se poté vyrovnalo a odehrávalo se hlavně mezi vápnama. Domácí nehráli špatně a dokázali se dostávat do šancí, ale jejich střely pochytal hostující golman Zatloukal. V prvním poločase se žádný z týmu už ke vstřelení gólu nedostal. Do kabin se tedy odcházelo za vedení hostů po brankách Vyskočila a Ciesaríka.

Druhý poločas o jednom gólu

Druhý poločas pokračoval ve vyrovnaném tempu. Začátek druhého poločasu žádný gól nepřinesl a hra se odehrávala hlavně ve středu hřiště. Gól přinesl až závěr poločasu. V 83. minutě zatáhli hráči hostí balón do vápna. Centr si před brankou našel Martin Vyskočil a dostal míč do branky – 0:3. Pro Martina Vyskočila to byla druhá branka v zápase. V posledních sedmi minutách se už nic nestalo a utkání končí výhrou hostí z Chválkovic. Domácí i přes dobrý výkon nenašli recept na Zatloukala v bráně hostů a dnes se jim bodovat nepovedlo. Díky téhle výhře jsou hosté nadále stoprocentní a minimálně do zápasu Velké Bystřice na prvním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Lipník nad Bečvou
Roman Zavadil: Bude doplněno

SK Chválkovice
Alexandr Bačík: Do dvacáté minuty jsme měli převahu. Po dvou gólech to trochu opadlo a domácí zjistili, že se přes nás jde prosadit, ale se štěstím a s dobrým výkonem golmana jsme udrželi nulu. Domácí nehráli špatně a utkání hráli důrazně.



Sestavy


FK Spartak Lipník nad Bečvou
E. Vrzala [-] - L. Baran [-] (66. J. Lyko [-] ) , J. Skřítecký [-] , D. Hurta [-] , T. Mach [-] , P. Kubeša [-] , O. Klevar [-] , F. Filipec [-] (83. O. Kalivoda [-] ) , M. Dudík [-] (79. R. Machala [-] ) , M. Kubica [-] , L. Kovařík [-]

SK Chválkovice
V. Zatloukal [-] - D. Krieg [-] , J. Vališ [-] , M. Hrbáček [-] , M. Vyskočil [-] , F. Ciesarík [-] , T. Pospíšil [-] , T. Kazár [-] , R. Výkrutík [-] (70. D. Bernatík [-] ) , R. Hubník [-] , R. Penc [-]

ŽK: 57. D. Hurta .
Hráči zápasu: M. Vyskočil , V. Zatloukal .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KUNDRÁT Ladislav - ŠERÝ Patrik, VILÍMEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Malysa

Expert: Ondřej Fojtík
Tip experta: výhra hostů

Potvrdíme kvalitu a zvítězíme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů