0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o jednom gólu lépe pro hosty z Lipníku


Branky


5

Bělkovice-Lašťany hostily Lipník nad Bečvou, který v této sezóně jěště nebodoval. To přijeli změnit do Bělkovic a to se jim povedlo díky gólu z prvního poločasu, který zařídil těsnou výhru 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas o jednom gólu

Do začátku zápasu nastoupily oba týmy se stejnou taktikou. Napadat rozehrávku soupeře a získávat míče v nebezpečném prostoru. Domácím se to moc nedařilo, ale naopak hostům ano. A díky tomu získávali míče ve vysokém postavení. V prvním poločase to byli spíše hosté, kteří si vytvářeli šance, ale neproměňovali. Ve 30. minutě šel domácí Vinkler na golmana, kterého se snažil přehodit, ale golman chytl. Smolně pro hosty se, ale golman Pěcha u tohohle zákroku se zranil s kolenem a musel střídat. Do hry se tedy dostal náhradní golman Marek. Po několika minutovém ošetřování se znova rozehrálo. Ve 35. minutě domácí pokazili rozehrávku na středu hřiště, k míči se dostali hosté, kteří dostali balón do strany a následný centr dostal do branky umístěnou hlavičkou Hotěk – 0:1. Do konce poločasu si domácí nedokázali vytvořit vyloženou šanci na ohrožení branky Lipníku. Konec poločasu už byl spíše o soubojích. Do kabin se tedy odcházelo za těsného vedení hostů z Lipníka 1:0.

Neúspěšná snaha o vyrovnání ze strany domácích

V druhém poločase si domácí dokázali vytvářet šance, které ale nedokázali usměrnit na branku a odpovědět tak na gól hostů. V 60. minutě byli nejblíže gólu, když Sklenář trefil spojnici branky, ale gól nepadl. V posledních třiceti minutách začali hosté spoléhat na brejky. K jednomu se dostal Kubeša, který šel sám na branku, ale domácí Pospíšil v brance svůj tým podržel. Poté šel sám z boku Kovářík, ale Pospíšil opět neinkasoval. Bojovný zápas už v závěru žádný gól nenabídl a skončil těsným vítezstvím pro hosty z Lipníku. Hosté si díky téhle výhře připisují první body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Bělkovice-Lašťany
Radovan Fencl: Viděli jsme vyrovnané utkání, když první gólovou situci jsme si vytvořili my, kdy v 30. minutě po samostatném nájezdu z pravé strany vychytal Marka Vinklera hostující golman a pro naši smůlu ani následná střela Mirka Sklenáře nezapadla do opuštěné brány hostí. A přišel trest. Po fatální chybě v naší rozehrávce získli hosté jednoduše míč ,který rozehráli do kraje a po centru do naší otevřené obrany hlavou nekompromisně trestali 0:1.Do druhé půle jsem poslal tři čerstvé hráče s cílem co nejdříve výsledek otočit.A to se nám i dařilo.Vytvořili jsme si velký tlak a několik slibných šancí, ale když v 60 minutě Mira Sklenář po krásné střele orazítkoval pouze spojnici, vyrovnání jsme se již nedočklali. Naopak hosté po dvouch brejcích mohli své vedení navýšit, ale náš golman Filip Pospíšil vytáhl skvělé zákroky a oba nájezdy ustál.Chtěl bych poděkovat svým hráčům za bojovnost.

FK Spartak Lipník nad Bečvou
Roman Zavadil: Zasloužená výhra. První poločas jednoznačně pro nás. V druhém poločase měli domácí výborný začátek, kluci z lavičky oživili utkání do nějaké 60 minuty. Celkově spíše utkání v prvním poločase fotbalový, ale v druhém poločase spíše nakopávaná z naší strany a domácí se snažili vyrovnat, ale nepodařilo se jim to, naštěstí pro nás.



Sestavy


SK Bělkovice-Lašťany
F. Pospíšil [-] - P. Gaťařík [-] , M. Sklenář [-] (46. R. Vavřiník [-] ) , V. Paták [-] (35. J. Frýba [-] ) , J. Matoušek [-] (80. T. Mašek [-] ) , T. Vinkler [-] , M. Sklenář [-] , D. Hložánka [-] , M. Vinkler [-] , T. Sklenář [-] , J. Horčičák [-] (46. I. Havlík [-] )

FK Spartak Lipník nad Bečvou
L. Pěcha [-] (30. L. Marek [-] ) - R. Machala [-] , J. Skřítecký [-] , D. Hurta [-] , T. Mach [-] , P. Kubeša [-] , O. Klevar [-] , F. Filipec [-] , J. Lyko [-] (90. M. Enenkel [-] ) , M. Kubica [-] , L. Kovařík [-]

Hráči zápasu: J. Frýba - M. Kubica , D. Hurta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VYBÍRAL Honza - SLOTA Marek, CHUDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích