Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání, na které hostující tým bude chtít rychle zapomenout


5

Bytřice potvrdila roli favorita a v předčasně ukončeném zápase zvítezila. Kralice se nenacházejí v ideálním rozpoložení a musí řešit kádr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedenáct gólů za poločas

První poločas začal velmi aktivně a už v první čtvrthodině domácí vedli o tři góly. Poprvé se v 9. minutě prosadil Hornich a otevřel skóre zápasu – 1:0. Už za čtyři minuty se skóre měnilo znovu, svůj druhý gól si připisuje Hornich a zvyšuje na 2:0. Za další čtyři minuty dal svůj první gól Spurný a stav utkání je už 3:0. Po téhle smršti domácích už hosté nedokázali odpovědět a zápas byl v režii domácích. V 19. minutě Spurný zvyšuje na 4:0 a připisuje si svůj druhý gól. Ve 24. minutě kompletuje Hornich hattrick – 5:0. To ale Hornichovi nestačí a za tři minuty dává další gól na 6:0. Ve 32. minutě znova Hornich zvyšuje na 7:0. Ve 35. minutě svůj hattrick dává Spurný – 8:0. Aby to nebyla pouze show dvojice Hornich, Spurný za sedm minut ve 42. minutě dává gól Kolečkář – 9:0. Za dvě minuty si připisuje svůj první gól v zápase Sehnal – 10.0. Těsně před odchodem do kabin završuje svůj dvojitý hattrick Hornich a dává na konečných 11:0. První poločas byl pouze v rukou domácích.

Ukončené utkání

Do druhého poločasu se sice nastoupilo, ale kvůli velkému horku a zraněním na straně hostí nelze pokračovat, kvůli malému počtu hráčů na hrací ploše. V druhém poločase je tedy odehrána pouze jedna minuta a utkáni bylo předčasně ukončeno.



Ohlasy k zápasu


FK Velká Bystřice
Stoppen Tomáš: Nevím, jestli je moc co hodnotit. Hosté nepřijeli v úplně ideální sestavě a dopadlo to tak, jak to dopadlo. Moc jsme z toho šťastní nebyli, protože měli jít do hry i kluci z lavičky, ale tak to někdy bývá no.

FC Kralice na Hané
Petr Mrázek: Hráči si stěžovali, že mají nevolnosti, ale chtěli jsme to odehrát. Hráli jsme ve složení, které není konkurence schopný. Mě to mrzí a jsem z toho špatný, těžko si teď říkám, jaká je z toho cesta ven. Je to škoda pro soupeře a pro diváky, že to nemohli odehrát. Lidé si zasloužili, aby viděli nějaký fotbal.



Sestavy


FK Velká Bystřice
R. Janoušek [-] - T. Spurný [-] , T. Mazouch [-] , D. Hornich [-] , F. Sehnal [-] , L. Machýnek [-] (46. M. Strnad [-] ) , J. Schmidt [-] (46. J. Hrubý [-] ) , D. Dvorský [-] (46. V. Schulmeister [-] ) , F. Kolečkář [-] , M. Zifčák [-] , P. Krumpolc [-]

FC Kralice na Hané
M. Hýbl [-] - K. Žáček [-] , M. Fatěna [-] (40. T. Otáhal [-] ) , J. Dračka [-] , J. Cibulka [-] , R. Petržela [-] , T. Mirga [-] , J. Petrík [-] (46. M. Balák [-] ) , L. Kovařík [-] , J. Hlačík [-] , D. Hoffman [-]

Počet diváků: 101. Rozhodčí: VILÍMEK Šimon - VYBÍRAL Honza, PANÁK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Malysa

Expert:
Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání dopadne remízou.

Tip: výhra domácích