4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SESTŘIH: 22. gól Milara a Jedličkova skvělá forma. Ostravičtí přezimují na prvním místě tabulky!


Branky


17

Ostravičtí chtěli na závěr podzimu protočit mírě sestavu a pokusit se o atakování historické první příčky v tabulce po podzimní části. Zajímavou ofenzivní podívanou sledovalo na stadionu v Ostravici 130 diváků!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střídající Jedlička přisoudil domácím vedení

Zápas začal velice opatrně. Díky změnám v sestavě si diváci museli na úvodní šanci zápasu počkat až do dvaadvacáté minuty. To zaváhání jednoho ze stoperů využil Stýskala a po faulu na něj sudí Gajdušek nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil domácí střelec Matěj Milar a ranou doprostřed rozradostnil ostravické diváky poprvé - 1:0. Sokol se ale z úvodní branky dlouho neradoval. Ve 25. minutě se postavil k přímému kopu klimkovických Jan Vaněk a nádhernou střelou do šibenice překonal bezmocného Vavříčka - 1:1. Domácí si navíc museli poradit s nepříjemnou komplikací. Rychlý Kopčo si v jednom ze soubojů nejspíš přivodil zranění a musel střídat. Trenér Hajda má ale k dispozici skvěle rozehraného Jedličku, který přišel na hřiště využít svou formu z konce podzimní části. Ve 39. minutě zatáhl míč po pravé straně nebezpečný Milar. Jeho střela mířila sice do pouze do Sikory, ale k dorážce se následně dostal právě Petr Jedlička a po jedenácti minutách na hřišti poslal favorita do vedení - 2:1. V poločase tak ostravická tabule ukazovala právě toto skóre.

Dominantní poločas ostravických

Do druhé poločasu se hostující tým odhodlal k jednomu střídání. Bývalého ligového brankáře a nynějšího útočníka Klimkovic Vojtěcha Šroma nahradil Marek Lubojacký. K větší aktivitě z klimkovické strany to ale nevedlo. Naopak ostraičtí ještě přidali na obrátkách. Po deseti minutách vyslal Stýskala na steč po pravé straně střídajícího Jedličku. Ten zatáhl míč až k zadní čáře, odkud centrem našel Matěje Milara, který parádním volejem propálil vše, co mu stálo v cestě - 3:1. Ostravický šuter si tak připsal již dvaadvacátou branku podzimní části! Milar mířil dokonce na hattrick. Po rohovém kopu ale hlavičkou orazítkoval pouze břevno Sikorovy brány. Ke slibné střele se dostal také střídající Stonavský. Jeho dělovku ale Sikora skvěle vytáhl. V 66. minutě vybojoval míč na půli hřiště Hodula a rozjel brejk pro Petra Stýskalu. Zkušený střeďák si míč potáhl a exkluzivní průnikovkou nabídl šanci skórujícímu Petru Jedličkovi, který si v zakončení poradil lobem - 4:1. Ostravičtí hosty k ničemu nepouštěli, naopak dále bavili domácí fanoušky ofenzivním fotbalem. Jedlička mohl v závěru ještě přidat hattrick, ale Sikora byl proti. Ostravičtí tak přezimujou na prvním místě tabulky!

 

Sestřih Utkání:

zdroj: youtube.com/@martinkocurek



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Ostravice
Martin K., člen klubu: Nezbývá než poděkovat celému týmu za tento parádní podzim. Před sezónou jsme sice trochu posílili tým, ale toto asi nikdo nečekal. Uvidíme co se bude dít na jaře, ale soutěž je rozehrána parádně! (zdroj: fotbalostravice.webnode.cz)




Sestavy


TJ Sokol Ostravice
T. Vavříček [-] - D. Plucnara [-] (58. M. Indra [-] ) , T. Hodula [-] (73. V. Mendrek [-] ) , M. Ledvoň [-] , D. Salava [-] , M. Haták [-] (73. M. Stonavský [-] ) , M. Milar [-] , P. Stýskala [-] , P. Jucha [-] (58. O. Stonavský [-] ) , L. Kubásek [-] , T. Kopčo [-] (28. P. Jedlička [-] )

TJ Klimkovice
V. Sikora [-] - J. Vaněk [-] , V. Šrom [-] (46. M. Lubojacký [-] ) , P. Dluhoš [-] (66. M. Klemiš [-] ) , J. Bednář [-] , F. Čavoj [-] (80. J. Šablatura [-] ) , J. Drábek [-] (66. J. Gelnar [-] ) , J. Niemczyk [-] , J. Čejka [-] , D. Žižka [-] (80. M. Bača [-] ) , P. Janita [-]

ŽK: 52. L. Kubásek , 76. P. Stýskala - 22. V. Šrom , 31. P. Dluhoš , 53. M. Lubojacký .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: GAJDUŠEK René - KYSELÝ Jiří, HRŇA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 19:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 11:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 11:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 11:34
Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sokol Ostravice | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:54

Tip: výhra domácích