1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plichta v Darkovicích


Branky


11

Ve 13. kole přivítaly Darkovice poslední Hať, utkání toho moc nenabídlo, přesto jsme dvě branky viděli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brejk

Do utkání vstoupili aktivněji hráči Hati, kteří se už po 4. minutách mohli radovat, když se do brejkové situace dostal Šindler a svůj pokus proměnil. Hosté nadále pokračovali ve svojí hře, dokázali si vytvořit několik slibných šancí, ale proměnit je nedokázali. V té největší se ocitl Pláček tváří v tvář brankáři Chlappkovi, hostujícímu útočníkovi se skórovat nepovedlo. Tempo hry téměř odpovídalo spravnému derby, s velkým množstvím soubojů, emocí a faulů na obou stranách. Poté se situace trochu vyhrotila, došlo na pár ostrých slov, ale pak se vše uklidnilo a hosté odešli do šaten s náskokem jednoho gólu.

Vyrovnání v poslední minutě

Začátek druhého poločasu se nesl ve stejném duchu jako ten první, hostů ale postupně začal docházet dech, toho začali domácí využívat a vytvářet si šance. Obrana Hati, ale tentokráte držela pevně. Darkovičtí byli nebezpeční hlavně ze standartních situací, z těch ale vytouženou branku nevytěžili. Už to vypadalp, že Hať oslaví první výhru, vše hostům v 90. minutě pokazil Novák, který po skrumáži na malém vápně dotlačil míč až do branky a srovnal stav utkání na 1:1. Hať podala velice dobrý výkon a byla doopravdy kousek od první výhry v sezóně.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice
Kapitán Dominik Novák: Odehráli jsme asi nejhorší zápas, chyběla nám kvalita na míči. Veškerá rozhodnutí jsme dělali naopak. Zápas nám vůbec nesedl. Značnou roli v tom hrál i terén, který byl pořádně podmočený. Co k tomu říci... Za***ali jsme to :D

TJ Sokol Hať
Vedoucí mužstva Kupka Matěj: Byli jsme kousek od první výhry, obrana předvedla velmi dobrý výkon, bohužel rozhodl gól v nastavení.



Sestavy


FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - A. Pieknik [-] (59. T. Večerek [-] ) , N. Chotár [-] (78. T. Lipnický [-] ) , D. Novák [-] , D. Lukáš [-] (46. A. Tvrdý [-] ) , L. Poštulka [-] (66. J. Míl [-] ) , P. Tannenberger [-] , P. Vyletělek [-] , J. Vyletělek [-] (46. P. Malík [-] ) , P. Michálek [-] , J. Michalák [-]

TJ Sokol Hať
M. Wozniak [-] - F. Olecký [-] (88. D. Bach [-] ) , L. Mikula [-] , A. Šindler [-] (72. V. Bedrlík [-] ) , R. Chmelař [-] , D. Plaček [-] (90. D. Štverka [-] ) , T. Ochvat [-] , M. Ochvat [-] , A. Heglas [-] , J. Machalla [-] , L. Cigan [-]

ŽK: 47. J. Vyletělek , 49. N. Chotár - 47. D. Plaček .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: KYSELÝ Jiří - GROSSMANN Kevin, SEIDLER René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 11:42

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 11:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 11:05

Tip: výhra domácích

Tak tady jasná 1, kvalitu Darkovic poznali Vítkovice, pokud budou Darkovice v plné síle, tak není co řešit. Hať je jasný adept na sestup.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 20:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 13:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 07:45

Tip: výhra domácích